Osamdesetih godina 20. stoljeća Vesna Zmijanac nametnula se kao proslavljena pjevačica koja je osvajala publiku svojim izvanrednim sposobnostima. Bila je nadaleko priznata kao utjelovljenje ljepote i mode u jugoslavenskoj pop glazbi. Vesna Zmijanac u potpunosti se posvetila karijeri, ne ostavljajući kamen na kamenu. I dok su tek rijetki privilegirani imali priliku zaviriti u ormare Vesne Zmijanac i Nikolije Jovanović, njihovi su modni odabiri nedvojbeno bili očaravajući.

Nakon što su godine posvetili izgradnji svojih karijera i uživanju u ekstravagantnim kupovinama u poznatim trgovinama, razumljivo je da dvojac majka-kći želi intimni aspekt svoje veze zadržati u tajnosti. Evidentno je da Vesna Zmijanac i Nikolija Jovanović posjeduju zapaženu kolekciju vrhunskih stvari koje su prije nosile cijenjene manekenke poput Klaudije Šifer i Naomi Kembel. Cijenjena diva otvoreno je dijelila svoje povlaštene dolaske na modne revije u New Yorku, Parizu i Milanu, što joj je omogućilo pristup najekstravagantnijim komadima, često popraćenim paprenim cijenama.

Vesnina nepokolebljiva privrženost modi i dalje je nepokolebljiva, jer nepokolebljivo odbija pristati na kompromise u odabiru svoje garderobe. Tu nepokolebljivu predanost stilu usadila je i svojoj kćeri Nikoliji. Vesnina neosporna privlačnost, koju mnogi smatraju neodoljivom, dobila je priznanje čak i od strane poznatog rap hip-hop izvođača koji je komentirao njezinu nesposobnost da stane u neke od majčinih odjevnih predmeta, dodatno učvrstivši Vesnin neviđeni šarm.

Upravo zbog toga, on rijetko posjećuje to mjesto. Ipak, danas je donio spontanu odluku da odstupi od uobičajenog kroja i okitio se jednom od sofisticiranih majčinih haljina, ostavivši potpuno zadivljene obožavatelje i pratitelje na Instagramu. Niki je očarala sve očaravajućom izložbom, otkrivajući zamršeni proces iza Vesninog remek-djela i ljubazno podijelivši zadivljujući video popraćen pronicljivim komentarima. Zaintrigirana onim što sam vidjela, ušla sam u majčin ormar, nestrpljiva da otkrijem skriveno blago u njemu, napisala je.