U dobi od 19 godina, pjevačeva ljubav prema Aidi je procvjetala, što je dovelo do duboke ljubavi. Njihova je obveza zapečaćena privatnom i intimnom proslavom s dragim prijateljima kao svjedocima, koja je obilježila kraj 1983. Dvije godine kasnije, 1985., bračna sreća Hari Mata Harija obogaćena je radosnim rođenjem Nadjine kćeri.

Tijekom jednog intervjua Varešanović je otvoreno priznao svoju nedovoljnu zrelost i spremnost da prihvati ulogu oca u toj životnoj fazi. Gotovo desetljeće kasnije, 1994. godine, proslavio je dolazak sina Damira u okvire braka s Aidom. Naknadno je otkriveno da je Varešanović imao sina Maka, koji je rođen dvije godine ranije, 1992. godine, a do otkrića je sam Varešanović došao mnogo kasnije u životu. Ovo otkriće, između ostalog, odigralo je značajnu ulogu u raspadu Varešanovićevih brakova s ​​Matom Harryjem i Aidom.

Godine 1994. Varešanović je susreo svoju drugu suprugu Jasminku, iskustvo koje mu je rasvijetlilo pravu suštinu ljubavi. U intervjuu za “Puls” iz 2006. pjevač je otvoreno pričao o zamršenostima svog prvobitnog braka s Aidom. Bavljenje glazbom za Varešanovića je bilo isključivo potaknuto njegovom strašću prema samoj umjetnosti, lišenoj bilo kakve zapetljanosti s porocima koji se s njom često povezuju. Tijekom svoje karijere ostao je neokaljan borbama sa zlouporabom supstanci, alkoholom ili kockanjem. Međutim, on iskreno priznaje da nije uspio spasiti svoj brak, što je uobičajena posljedica u glazbenoj industriji.

Na moje iznenađenje, to je moj krajnji guilty pleasure. Iako smo supruga i ja imali nekoliko nesuglasica, bile su to rijetke pojave. Stalno je podsjećam da je ona odlučila biti sa mnom, a ne obrnuto. Do dobi od 20 godina, moj identitet kao glazbenika bio je čvrsto uspostavljen, a moja budućnost se činila unaprijed određenom. Međutim, život nam na neki način postavlja prepreke koje moramo savladati. Unatoč tome što sam sa suprugom bio u kompromitirajućem braku, ostao sam predan za dobrobit naše djece. Ova predanost dovela me do toga da provedem desetljeće u vožnji između Sarajeva i Münchena, što je naposljetku rezultiralo mojim brakom s Jasminkom 2010. godine, nakon raspada mog prethodnog braka s Aidom.