Proslavljeni pjevač Haris Džinović i modna dizajnerica Melina Džinović, koji su bili zaljubljeni više od dvadeset godina i deceniju u braku, brzo su raskinuli brak. U posljednje vrijeme, Haris je vokalizirao svoja razmišljanja, prvenstveno se fokusirajući na razne aspekte života sa Melinom. Nasuprot tome, Melina šuti o prekidu njihove ljubavi, ali je evidentan njen stav o raskidu braka.

  • Javni razvodi sve su češći, a to dizajnericu, kako se jednom prilikom izrazila, duboko žalosti. “Žalosno je saznati da par prolazi kroz razvod, pogotovo kada su u pitanju djeca. Međutim, jasno je da je takav ishod neizbježan i donosi osjećaje tuge. Emocionalni nemir koji prati takve situacije nedvojbeno je izazov za sve strane uključeni”, rekla je. Osvrćući se na kritike koje je dobio, Haris je priznao da ga neki pojedinci doživljavaju kao zahtjevnog i povremeno mrzovoljnog. “Imam visoke standarde i očekujem da sve bude pedantno organizirano po mom ukusu. Međutim, važno je napomenuti da postoji značajna razlika između zahtjevnosti i mrzovoljnosti, budući da potonje nosi negativnu konotaciju”, objasnio je, prije nego što je spomenuo Melina.

“Još se sjećam kada me prvi put posjetila Melina u Parizu. Čim je otvorila ormar, odmah me ispitivala s kim živim, inzistirajući da je nemoguće da žena nije prisutna ili da mi kuha. Razuvjerio sam je da živim sam. Jako pazim da mi sve bude u redu, od majica do košulja i hlača, jer sam perfekcionista”, rekao je Haris. Nadalje je naglasio da je njegova težnja perfekcionizmu najistaknutija u njegovoj glazbi. “Kada se radi o netočnom sviranju, nisam od onih koji će ušećeriti svoje riječi.

  • Ako moj bend na jednom koncertu izvede iznimno dobro, a zatim padne ispod razine na drugom, mogu odmah uočiti nedosljednosti u njihovom sviranju. Publika može ne primjećujem, ali imam istančan osjećaj kada netko udara pogrešne note i koliko je uložen u svoju izvedbu. Sve se svodi na koncentraciju, a nije da ne opraštam pogreške, nego odbijam prihvatiti. U području glazbe nema mjesta za pogreške i ja sam usvojio takav način razmišljanja u svom životu, iako nisam imun na pogreške, one me jako smetaju To sam očekivanje prenio u svaki aspekt svog postojanja.” Haris je od samog početka njihove veze jasno dao do znanja da nema problema s Melinom.

Prema riječima renomirane pjevačice, uobičajena je želja žena diljem svijeta da mijenjaju svoje partnere, iako je ta težnja uglavnom neostvariva. Otprilike 5 posto muškaraca može pokazivati ​​određeni stupanj promjene u određenim aspektima, ali u osnovi, pojedinci posjeduju vlastitu inherentnu prirodu koja ostaje otporna na transformaciju. Žene, vođene svojim instinktivnim sklonostima, vjeruju u svoju sposobnost da utječu i mijenjaju svoje partnere. Međutim, istinska promjena može se postići samo kroz kompromis, koji zahtijeva preuzimanje inicijative.

  • Pjevač, koji živi sa suprugom i dvoje djece, ističe važnost kompatibilnosti i spremnost da se zarad veze izađe iz zone komfora. Nadalje, otkriva kako je njegova supruga Melina pod njegovim vodstvom stekla kulinarske vještine, ističući njegovo vještina pjevanja i kuhanja. Iako ne kuha svakodnevno zbog samodostatnosti svoje djece u kuhinji, postoje određena jela u kojima Melina briljira. Zanimljivo, kada su se tek upoznali, nije imala ni osnovno znanje kuhanja, kao što je znati pripremiti jaje. Zasluge za ovo ostvarenje pripadaju njoj, jer se aktivno angažirala i ostvarivala svoje interese. Ključ uspješnog kuhanja leži u nečijoj strasti prema zanatu. Uzmimo sebe kao primjer; Morao sam izdržati brojne neuspješne pokušaje prije nego što sam svladao umijeće kulinarskog savršenstva.

Bilo da se radilo o pretjerano začinjenom jelu ili zagorenoj kreaciji, ustrajao sam dok nisam pronašao pravi balans. Sada je kuhanje za mene postalo besprijekoran zadatak bez napora. Pokrivanje troškova Melininog zahvata abdominoplastike .Podsjetimo, Melina se prije toga podvrgla estetskoj operaciji kojom je povećala grudi i zategla donji dio trbuha, iako je tu informaciju godinama skrivala.

Naime, nakon što je drugi put rodila, trebalo joj je nekoliko mjeseci da vrati svoju figuru prije trudnoće. Kako su se Melina i Haris sporazumno dogovorili da više neće imati djece, ona je s njim razgovarala o mogućnostima ovih zahvata i zatražila njegovu financijsku potporu da ih obavi u inozemstvu. Pokazujući svoje viteštvo, Haris se ljubazno ponudio da pokrije troškove, smatrajući to svojim posebnim poklonom njoj.