Jelena Karleuša je prije nešto više od mjesec dana krasila modnu pistu tijekom Paris Fashion Weeka, gdje je imala zadovoljstvo upoznati i sprijateljiti se s Georginom, cijenjenom suprugom legendarnog Ronalda. Ubrzo nakon modne revije počeli su pratiti jedno drugo na platformama društvenih medija, a njihovo trajno prijateljstvo vidljivo je kroz njihove interakcije. Naime, Georgina je imala zadovoljstvo provesti nekoliko dana u Emiratima s Ronaldom, bilježeći trenutke kroz kolekciju zajedničkih fotografija.

  • Georginino izdanje oduševilo je Karleušu, pa je ispod objave uputila žestok kompliment. Fotografije pokazuju ne samo zadivljujuću tjelesnu građu, već i niz poza, bilo da se radi o bikiniju, u vodi, na ležaljkama ili na plaži. Ispod fotografije Jelena je Georgini ostavila samo tri emotikona vatre, jasan i jasan pokazatelj da ona apsolutno gori! Podsjetimo, Jelenu je prije samo nekoliko mjeseci osobno pozvao renomirani dizajner jedne od najcjenjenijih modnih marki Vetements. Imala je nevjerojatnu priliku krasiti modnu pistu uz Ronaldovu suprugu i poznatu manekenku Winnie Harlow. Neposredna pozornost koju joj je Georgina posvetila i vrijeme koje su proveli zajedno svjedoče o značajnom utjecaju koji je imala njezina prisutnost na modnoj reviji.

Nedavni i značajan Karleušin dolazak ne samo da je donio radost i značaj u njezin život, već je i iskovao dvije nove vrijedne veze – s Georginom i Vinijem. Jelena Karleuša Tošić, renomirana srpska pop-folk pjevačica, zauzima istaknuto mjesto u srpskoj pop-glazbenoj sceni, ponajviše zahvaljujući svojoj kontroverznoj ličnosti. Svojim postupcima, izjavama i nastupima u potpunosti je prihvatila nadimak “malog skandala” koji potječe iz njezine istoimene uspješnice.

  • Ovaj naslov prikladno opisuje njezinu neustrašivu prirodu, jer neustrašivo izražava svoje mišljenje, što često dovodi do sukoba s vršnjacima. 17. kolovoza 1978. Jelena je na svijet došla u Beogradu. Divna, poznata radijska novinarka, i Dragan Karleuša, kriminalistički inspektor, njeni su roditelji. Čuvali su je kao dragocjeno blago, omogućili joj bezbrižno djetinjstvo na čemu im je duboko zahvalna. Unatoč njihovom konačnom razvodu, nastavili su živjeti zajedno još neko vrijeme, osiguravajući da je odrastala u obiteljskom okruženju punom ljubavi. Kao djevojčica bila je nestašnog duha, često se penjala po drveću i jurila biciklom pri velikim brzinama. Vjerovala je da posjeduje izvanredne sposobnosti, a još uvijek joj ostaje misterij kako je uspjela izbjeći slomljene kosti tijekom svojih smjelih eskapada.

Njezina suosjećajna priroda navela ju je da sanja o osnivanju utočišta za napuštene pse i mačke, gdje bi im mogla pružiti ljubav i brigu. Uz očevu stručnost instruktora vodenih sportova, Jelena je u ranoj dobi počela trenirati skijanje na vodi i ronjenje. Krenula je na brojne ekspedicije diljem Jadrana, uranjajući u očaravajuće podmorje. Njezini roditelji bili su jako ponosni na njezino besprijekorno ponašanje kao gošće, jer ih nikada nije ukorila niti pokazivala bilo kakve znakove za to.

  • Umjesto toga, gravitirala je prema društvu starijih osoba, upuštajući se u značajne razgovore koji nisu uspjeli očarati njezine vršnjake. Svoje iskustvo među njima usporedila je s iskustvom vanzemaljca usred jata kokoši, pripisujući taj osjećaj svom izvanrednom IQ rezultatu od 153 na testu inteligencije. Od svojih ranih dana u vrtiću, pokazivala je svoje talente pjevajući i plešući pred svojim vršnjacima. Čak iu tako mladoj dobi imala je jasnu viziju čime se želi baviti, a strahopoštovanje publike poticalo je njezinu odlučnost. Preuzimanje kontrole nad situacijama oduvijek je bila njezina značajka. Dok se pripremala za polazak u školu, shvaćala je odgovornosti i obveze koje su pred njom.

Odlična u učenju, jedina slabost bila joj je matematika, no šarm joj je često pomagao da prođe. Nije osjećala potrebu za opsežnim učenjem kod kuće jer joj je bilo dovoljno pažljivo slušanje tijekom nastave. Gledajući s visine na svoje kolege iz razreda, nije imala mnogo prijatelja. U ulozi blagajnice bila joj je povjerena zadaća prikupljanja sredstava koja je povremeno trošila u McDonald’su umjesto na školske aktivnosti.

  • Poznata po svojoj otvorenoj prirodi, nikada ne bježi od javnog izražavanja svog mišljenja. U ranim tinejdžerskim godinama razvila je jake osjećaje prema glasovitom pjevaču Željku Šašiću, što mu je hrabro otkrila dok su bili na moru. Nažalost, zbog njihove velike razlike u godinama, on je odbio njezino nježno udvaranje. Jelena mu je uzvratila da će jednog dana prestići njegovu slavu. Nakon završene osnovne škole upisala je Zemunsku gimnaziju, gdje je svoju strast prema glazbi nastavila sudjelujući u školskom zboru. Osim toga, usavršavala je svoje glazbene vještine učeći svirati flautu.