Prošle godine Samantha Fox, slavna ikona pop glazbe iz 80-ih, suočila se s pravnim posljedicama kada je uhićena zbog neprimjerenog ponašanja tijekom leta. Budući da se Samantha žestoko posvađala sa suprugom Lindom Olsen (47) pod utjecajem alkohola, let je morao biti otkazan. Nakon potrebe iskrcaja iz zrakoplova, putnicima je osiguran smještaj u hotelu u Londonu. Sutradan su nastavili putovanje. Osim ovih okolnosti, Samantha je upućivala prijetnje policiji te je nakon toga zadržana preko noći.

  • Danas se pojavila na Prekršajnom sudu nakon što je optužena da je u pijanom stanju u zrakoplovu napala suprugu Lindu. Iako je Fox priznala da je bila pijana i izazvala smetnje, ona je oštro odbacila sve optužbe da je fizički napala Lindu. Rasprava oko njezine seksualnosti bila je stalni predmet interesa. U kasnim 90-ima mnogo se nagađalo o njezinoj seksualnoj orijentaciji, unatoč njezinim prošlim vezama s muškarcima. No, kasnije je otkrila da je pravu ljubav prema drugoj ženi osjetila tek kada je upoznala svoju partnericu Miru Stratton. Kružile su tvrdnje da sam homoseksualac, međutim, ono što sa sigurnošću mogu tvrditi je da moje srce pripada Miri, rekla je Samantha u jednom trenutku. Njihovo romantično partnerstvo potrajalo je do 2015., kada je Stratton preminuo u dobi od 60 godina.

Počevši od 2016., u romantičnoj je vezi s Lindom Olsen, Norvežankom koja radije drži svoj privatni život privatnim i majka je dva sina. Pjevačica je izrazila zahvalnost što nije uključena u industriju zabave poput Linde. Godine 2020. odlučili su se zaručiti, a prije dvije godine vjenčali su se u Essexu. Samantha Fox, poznata pjevačica i model, svoju je slavnu karijeru započela sa svojih 16 godina. Kako se 15. travnja bliži svom 56. rođendanu, vrijedi napomenuti da je visoka samo 158 centimetara.

  • Sa svojim primamljivim tjelesnim proporcijama 98-59-84, bez napora je odisala zadivljujućom privlačnošću, čime je zaslužila titulu seks simbola. Poznata po svojim odvažnim fotografijama za Playboy, tijekom 1980-ih držala je čast da bude najčešće fotografirana žena u svojoj domovini Velikoj Britaniji. Na vrhuncu svoje popularnosti kao britanska glamurozna manekenka, donijela je životnu odluku prije nego što je navršila 20 godina. Prešavši u sferu glazbe, postala je poznata pop zvijezda. Njezin prvi singl, “Touch me (I Want Your Body)”, skočio je na prvo mjesto u 17 različitih zemalja. Nadalje, zapažen uspjeh postižu i njezini hitovi “Naughty Girls (Need Love Too)” i “I Wanna Have Some Fun”. Uživljavajući se u filmske uloge, sudjelujući u reality showovima, pa čak i vodeći događanja, pokazala je svoju svestranost u industriji zabave.

Unatoč zapaženom uspjehu u poslovnim pothvatima, kultni seks simbol 1980-ih suočio se s brojnim neuspjesima u privatnom životu. Njezin vlastiti otac Patrick, koji je bio njezin menadžer do 1991., iznevjerio je njezino povjerenje pronevjerivši nevjerojatnu svotu od najmanje milijun funti, uzrokujući značajnu štetu. Samantha je pokrenula pravni postupak protiv njega, naposljetku povrativši samo 363.000 funti. Napet odnos između Samanthe Fox i njezina oca trajao je gotovo desetljeće, bez komunikacije sve do njegove smrti 2000. godine.

  • Ne samo da je njezina egzistencija bila ugrožena ovim mukama, već su njezini odani sljedbenici pretvorili njezin život u pravi pakao. Ovi neumoljivi pojedinci natjerali su je da unajmi tjelohranitelje s nježnih 18 godina. Situacija je eskalirala do te mjere da si je jedan obožavatelj čak pokušao oduzeti život neposredno ispred njezine kuće. Tijekom tog razdoblja Fox je prepričao burne događaje koji su se odvijali. Francuz ju je obasuo pismima, tvrdeći da je ona njegova supruga i pribjegavajući prijetnjama samoozljeđivanjem ako odbije kontaktirati s njim. Situacija je eskalirala do te mjere da su joj pojedinci, vođeni ludilom i histerijom, pokušavali na silu prići, pa čak i do pokušaja diranja njezine kose. Kaos je dosegao vrhunac kada su počeli razbijati prozore i pritom ugroziti vlastite živote. Kako bi osigurala svoju sigurnost, Fox nije imala drugog izbora nego hrabro pobjeći helikopterom s krovova zgrada.