Javnost i dalje pomno prati odnos Harisa i Meline. Tjednima je pozornost javnosti bila usmjerena prema Melini i Harisu Džinoviću, ne samo zbog razvoda već i skandala koji se odvijao u njihovoj bivšoj obiteljskoj vili. U cijeloj ovoj muci njihova djeca Đina i Kan Džinović su se ogradila i šutjela.

  • Zanimljivo je da je pjevačičina kćerka čak iskazala podršku majci zaprativši je na Instagramu, dok je Haris otkrio da je Kan ljut na Melinu. Haris Džinović i Melina Džinović oduvijek su bili predmet znatiželje mnogih, posebno kada je u pitanju njihov roditeljski stil i njihova djeca. Melina je jednom podijelila neke intrigantne detalje o njihovom zajedničkom životu, bacajući svjetlo na njihov pristup odgoju djece.

Oboje su poznati kao strogi roditelji, ali Melina je istakla da je Haris malo stroži. Prema njezinim riječima, on je postavio određena pravila, poput one da njihovoj kćeri ne dopušta da nosi haltere. Nije to Melinina odluka, već Harisova želja da njihova kćerka što duže uživa u djetinjstvu. To znači da nema šminke, držača četkica ili bilo čega sličnog. Dok Melina priznaje da se pomalo kaje, vjeruje da će njihova kći na prvi spoj možda otići tek kad napuni 20 godina.

  • Ove riječi Melina je prije desetak godina izgovorila u intervjuu za “Blic”, još u vrijeme kada je njihova kćer Đina je bila još mlada djevojka. Haris i Melina našli su se u sukobu oko ključne stvari – pristupa odgoju djece. Đinovo prisustvo na Instagramu zabrinulo je Harisu, jer svaki njihov potez izaziva pažnju medija. Unatoč Harisinim upozorenjima da budu oprezniji s objavama, situacija je samo eskalirala.

Zanimanje medija za Harisu pojačano je zbog njihove veze s mladim nogometašem Zvezde, pa je Brka siguran da će mediji nastaviti intenzivno pisati o njihovoj priči. Melini, pak, uporno brani svoju kćer, tvrdeći da Đina nije kriva što je zbog slavnog oca medijski privlačna. Dok je uspjela privremeno smiriti Harisa i spriječiti daljnji haos, Melini je pozvala Đinu da znatno smanji svoje aktivnosti na društvenim mrežama, navodi izvor “Skandala”.

  • Haris Džinović, poznati kantautor iz Bosne i Hercegovine i Srbije, nadaleko je poznat po svom doprinosu narodnoj glazbi. Neke od njegovih značajnih pjesama su “I tebe sam sit kafano”, “Kako mi misiješ,” “Laže mjesje” i “Muštuluk.” Rođen 26. rujna 1951. godine u Sarajevu, Džinović trenutno živi i radi u Beogradu. Zajedno sa suprugom Melinom (Galić) Džinović ponosni je roditelj kćeri Đine i sina Kana.

Njegov glazbeni put započeo je sedamdesetih godina prošlog stoljeća, a 1975. godine objavio je prvu singl ploču s pjesmama “Domovina” i “Želim tebe.” Nakon toga je objavio singlove kao što su “Jedan dio mog života”, “Nema više stare majke”, “Gdje su naši dani” i “Slobodanka”. U kolovozu 1977. objavio je pjesme “Dođi večeras” i “Pjesma mojoj zemlji”, a tri godine kasnije “Moja domovina”.

  • Godine 1981. Džinović je s braćom Stevom, Brankom i Ljubomirom Pavlovićem osnovao grupu Sar e Roma. Bavili su se prvenstveno izvođenjem romskih pjesama, a iste su godine objavili i album prvijenac pod nazivom “…Kao Cigani”. U idućih pet godina objavili su još dva albuma – “Kiko, kiko” i “Ciganske pjesme. Rođen u Sarajevu 1951. godine, otac Harisa Džinovića, Muhamed Džinović, radio je kao inženjer, dok se njegova majka Hatija bavila ekonomijom.

Tijekom godina formiranja Džinović je razvio snažnu vezu s bakom i djedom te gajio strast ne samo prema glazbi već i prema raznim sportovima. Baveći se tenisom, atletikom i skijanjem, najveću strast pronašao je u nogometu kojim se aktivno bavio od malih nogu. Džinoviću je majka u drugom razredu osnovne škole poklonila harmoniku. Unatoč glazbenom utjecaju unutar svoje obitelji, sam je naučio svirati instrument. Nakon završene srednje škole nastavio je školovanje u gimnaziji, gdje se očitovao njegov prirodni talent za sviranje klavira.