Radost i sreću poznatoj i talentovanoj  pjevačici donio je dečko Danijele Martinović. 2021. godine postalo je vidljivo da je dugotrajnoj ljubavi Petra Graše i Danijele Martinović došao kraj jer je njihova veza već dulje vrijeme posustajala. Nakon više od dvadeset zajedničkih godina, donijeli su tešku odluku da se raziđu. Dečko Danijele Martinović oduvijek je bio izvor utjehe i utjehe, pružajući joj osjećaj sigurnosti.

  • Proslavljeni pjevač nije gubio vrijeme na traženje ljubavi, ekspresno se uplovio u romantičnu vezu s četrnaest godina mlađom partnericom Hanom Huljić. Izvor njegove sreće postala je Hana Huljić, kći njegovog bliskog prijatelja i suradnika, kantautora i glazbenika Tončija Huljića. U jesen 2021. godine pjevač i njegova mlađa družica zaputili su se na romantično putovanje, a nedugo zatim dočekala ih je radosna objava skorog roditeljstva.

I sama buduća majka potvrdila je divnu vijest, iako je pojedinosti odlučila zadržati u tajnosti. Nadalje, nakon razlaza s Grašom, poznata pjevačica Danijela Martinović pronašla je sreću uz bivšeg kriminalističkog inspektora Josipa Plavića. Nedavno je otkrila njihovu zajedničku potragu za dugogodišnjom težnjom: zajedničkom izgradnjom doma nakon dvije godine ljubavi i druženja. Izražavajući veliko iščekivanje predstojeće rezidencije, pjevačica je s entuzijazmom zamišlja kao utočište.

  • Brojne zavrzlame oko kuće zaokupile su njihovu nepodijeljenu pažnju, a zahvaljuju što su okupili predan tim predan izgradnji njihovog prebivališta, prenosi 24sata.hr. Zapalivši glazbenu strast svog partnera i ohrabrivši ga da se pridruži bendu “Izvan zakana”, Danijela ih je zbližila, povezujući još jedan zajednički interes. On nije samo moje utočište, već i moja stijena, koja nudi nepokolebljivu podršku i vodstvo.

Veliku slavu stekao je 1996. godine nakon pobjede na glazbenom festivalu Zadarfest zanosnom izvedbom pjesme “I need some”. Splićanin Petar Grašo, rođen u obitelji Snježane i Zorana Graše, proslavio se nakon što je Oliver Dragojević 1995. godine na Dori izveo njegovu pjesmu “Boginja”. To je označilo početak njegove plodne suradnje s renomiranim umjetnicima kao što su Oliver Dragojević, Doris Dragović, Danijela Martinović, Tonči Huljić, Goran Bregović i Lepa Bren.

  • Godine 1996. postigao je široku afirmaciju pobjedom na glazbenom festivalu Zadarfest svojom zanosnom izvedbom pjesme “Trebam nekoga”. Sljedeće godine osvaja drugo mjesto na Dori, cijenjenom hrvatskom natjecanju koje određuje predstavnika za Eurosong. Pokazujući svoju svestranost, sljedeće je godine trijumfirao na Dori kao skladatelj, što je rezultiralo očaravajućom izvedbom “Neka mi ne svane” Danijele Martinović. Ova očaravajuća izvedba donijela je Hrvatskoj hvalevrijedno peto mjesto u konačnom poretku natjecanja za pjesmu Eurovizije 1998. održanog u Birminghamu.

Trenutačno ima istaknutu poziciju omiljenog pop pjevača u Hrvatskoj, a njegova slava seže i u Srbiju, Bosnu i Hercegovinu, Sloveniju i Makedoniju. Uz Antoniju Šolu, Grašo je 2011. godine sudjelovao u tekstu pjesme “Metak sa posvetom” za album Lepe Brene Začarani krug, a pobrinuo se i za glazbeni aranžman. Tijekom 1998. godine skladao je pjesmu “Neka mi ne svane” za Danijelu Martinović, odvevši je do pobjede na “Dori” i omogućivši joj nastup na “Euroviziji”, gdje je osvojila hvalevrijedno peto mjesto.

  • Uspjeh je postigao 1997. godine kada je pjesmom “Ne boli me” na festivalu “Melodije hrvatskog Jadrana” u Splitu osigurao prestižnu nagradu “Zlatni galeb”. Godine 2003. ponovno je trijumfirao na “Splitskom festivalu” osvojivši prvo mjesto sa svojom zanosnom pjesmom “Vera od suvog zlata”. Nadalje, svoj izniman talent pokazao je na istom festivalu 2015. godine, gdje ne samo da je osvojio Grand Prix već je osvojio publiku svojom očaravajućom izvedbom pjesme “Moje zlato”.