Ova ljepotica je ni manje ni više nego supruga Alena Islamovića. Alen Islamović, renomirani pjevač koji je odigrao značajnu ulogu u oblikovanju glazbene scene Jugoslavije, ima legendarni status. Bilo da je krasio pozornicu kao dio benda Bijelo Dugme ili se upustio u solo pothvate, svojim nastupima uvijek je osvajao i ostavljao žene u čudu. Diljem bivše Jugoslavije dame su bile zaluđene njime, ali njegovo srce pripadalo je samo jednoj.

  • Marijana, zanosna supruga Alena Islamovića, zarobila je njegovo srce od trenutka kada su se prvi put ukrstili, iako je tada bila još maloljetna. Njihova bračna zajednica traje već impresivnih 45 godina, a priča o njihovoj ljubavnoj priči proteže se i dalje. U braku je Marijana Alenu podarila dvije kćeri, Unu i Laru, koje su sada procvjetale u izvrsne mlade žene. Kad smo se Marijana i ja prvi put upoznali, ona je imala samo 16, a ja 22-godišnja lokalna pjevačica koja je nastupala s grupom BAG. Tijekom godina zajedno smo se suočavali s bezbrojnim izazovima, ploveći kroz oluje i nastojeći pronaći utjehu. U intervjuu za medije, pjevačica je izrazila zahvalnost na Marijaninoj nepokolebljivoj podršci tijekom njihova putovanja, pružanju smjernica u teškim i neizvjesnim vremenima.

Brak, naglasio je, zahtijeva kompromis i služi kao svetinja koju treba njegovati. Gotovo pedeset godina supruga Alena Islamovića nepokolebljiva je zaštitnica njihove zajednice. Alen Islamović, rođen 17. kolovoza 1957. godine, na svijet je otišao u Sokolovcu, malom mjestu kraj Bihaća. Kada je imao samo dvije godine, Alen se s obitelji preselio u Bihać kako bi njegov otac mogao pronaći novo zaposlenje. U društvu svoje dvoje starije braće i sestara, Alen je krenuo u ovo novo poglavlje svog života.

  • Kao dječak, Islamović je želio postati gitarist, iako se kasnije proslavio kao rock pjevač. Njegovu strast prema glazbi uvelike su oblikovala starija braća, koja su ga upoznala sa zvukovima renomiranih umjetnika putem svojih gramofona i kolekcija ploča. U svojim prvim nastojanjima da nauči pjesme na gitari, Alen je bez dopuštenja uzeo akustičnu gitaru od starijeg brata, potajno vježbajući i postupno u samoći svladavajući temeljne tehnike sviranja. Unatoč tome što je uhvaćen kako bez dopuštenja “posuđuje” bratovu gitaru, ipak je pristao dati mu satove gitare. Kako je vrijeme prolazilo, Alen je postupno sam naučio svirati. Međutim, kada se pridružio svom prvom srednjoškolskom bendu, kombinacija sreće i demokratske odluke grupe dovela je do toga da Islamović postane glavni vokal.

Uz uspješnu glazbenu karijeru, ovaj renomirani pjevač je prepoznat i kao jedan od najvećih proizvođača lješnjaka u Bosni i Hercegovini. Alen Islamović je kroz svoj privatni život oduvijek bio poznat kao izrazito “blag” rock pjevač, čak i od malih nogu. Fokusirao se prije svega na sport i obitelj, a ne na upletanje u skandale ili pretjerano prepuštanje. U jednom periodu života sudjelovao je čak iu nogometnim utakmicama bihaćkog kluba Jedinstvo, a usavršavao se iu stolnom tenisu.

  • Alen Islamović, poznati bosanskohercegovački pjevač, oženjen je muškarac s dvije kćeri, Unom i Larom, koje dijeli sa suprugom Marijanom. Ove dvije mlade žene već su punoljetne i zasnovale vlastite obitelji. Islamovićevo ime sinonim je za njegov izuzetan doprinos glazbenim katalozima dvaju legendarnih rock bendova s ​​prostora bivše Jugoslavije – Divljih Jagoda i Bijelog Dugmeta. Međutim, njegova solo karijera također je iznimno procvjetala, pokazujući njegov izniman talent. Osim toga, Islamović je svoje umijeće nakratko posudio rock grupama 4 asa i Srčani udar. Alen Islamović završio je srednju tekstilnu školu u Bihaću. Iako odabrana profesija tekstila nije imala značajnu ulogu u njegovoj budućnosti kao rock zvijezde, za vrijeme studija u tekstilnoj školi započeo je svoje glazbeno putovanje, svirajući u bendovima sa svojim kolegama tinejdžerima.