Pjesma koja je Aleksandru Prijović lansirala u estradno nebo je njen prvenac Za nas kasno je. Aleksandra Prijović, aktuelna pevačica u regionu, svoj veliki uspeh pokazala je nizom koncerata održanih u Beogradskoj areni, Zagrebu, Nišu, Sarajevu i Tuzli. Samo zagrebački koncert joj je navodno zaradio oko 2,5 miliona eura, što je učvrstilo njen status najboljeg zarađivača.

Trenutno važi za najuspješniju pjevačicu na našim prostorima. Ne samo da dominira top listama na raznim društvenim mrežama i platformama, već i njeni hitovi izazivaju značajnu pažnju. Zanimljivo je da je svaki nastup počinjao popularnom pjesmom “Od istoka do zapada”, koja joj prvobitno nije bila namijenjena. Biljana Sečivanović nedavno je odala dobro čuvanu tajnu – prišla je kantautoru Stevi Simeunoviću, tražeći narodnu pesmu ili se raspitivala da li ima nešto spremno.

Nažalost, okolnosti su je spriječile da dođe kada ju je pozvao da posluša demo verziju. Međutim, prije nekoliko dana se već dogovorila da posjeti Steveov stan i konačno čuje pjesmu. Na kraju je otkriveno da je kolega sa posla čuo razgovor, dokumentovao ga i poslao ga u atmosferu. To se može uporediti sa melodijom koja putuje sa istoka na zapad, ako mogu da to izrazim na takav način“, otkrila je Biljana za Grand.

Jedna od pesama izvođenih na koncertima Aleksandre Prijović na kraju je postala popularan hit, na veliko oduševljenje publike. Glavni fokus publike bio je na pesmama i emocijama koje su izazvale, što je naglašeno i objašnjenjem Bobe Živojinovića zašto je plakala na svakom koncertu. Šta Vi mislite o Aleksandri Prijović i koja je Vaša omiljena pjesma od nje?