Poznato je da Novak i Jelena veliku pažnju posvećuju svojoj prehrani. Teniser je više puta istakao kako mu je vegeterijanska i bezglutenska hrana pomogla da ostane fit iako će uskoro napuniti 37 godina. Jelena Đoković, supruga našeg vrhunskog tenisača, već je godinama sinonim za stil života u čijem središtu je dobrobit. Ona je prihvatila veganski način života, marljivo slijedeći dijetu bez mesa, mlijeka i šećera.Jelena Đoković otkriva kako se njezina prehrana uglavnom sastoji od sirove hrane.

Što se tiče pripremljenih jela, njezin uobičajeni izbor uključuje juhu, bezglutensku tjesteninu, kvinoju i rižu. Ova posebna prehrana pridonosi njezinoj sveukupnoj dobrobiti, snazi ​​i vitalnosti, omogućujući joj da se uhvati u koštac sa svakodnevnim zadacima sa snagom i entuzijazmom.

Prepoznajući svoju ulogu uzora brojnim ženama, Jelena Đoković često na raznim društvenim mrežama dijeli recepte za ukusna i hranjiva jela.

U trenu se pokazalo da su u krivu oni koji vjeruju da su na njezinom stolu izloženi samo preskupi proizvodi.

Jelena Đoković je na svom Instagramu predstavila grickalicu čija je prosječna cijena oko 20 dinara.Jelena je ponosno podijelila fotografiju uz natpis “Jedna jabuka na dan” koja je vrlo brzo privukla mnoštvo pozitivnih komentara stotina ljudi.

  • “Jelena, tvoja poruka je doista izvanredna. Ističe važnost vrijednosti izvan materijalnih posjeda. Bravo!Prema poznatoj poslovici, dnevna konzumacija jedne jabuke može spriječiti posjete liječniku.

Kroz praktične dokaze, opsežno su utvrđene zdravstvene prednosti voća, uključujući njegovu sposobnost smanjenja rizika od dijabetesa, zaštite od kardiovaskularnih bolesti, održavanja oralnog zdravlja, detoksikacije tijela i pomoći u mršavljenju.

Biografija:

Jelena, predana i strastvena navijačica Novaka, uvijek ide iznad svega kako bi pokazala svoju nepokolebljivu podršku. Unatoč njezinoj želji za privatnošću, mediji su pokušali otkriti bilo kakvu mrlju iz njezine prošlosti, no njihovi su se napori pokazali uzaludnim. Nakon solidnih osam zajedničkih godina, Novak je u rujnu 2013. zaprosio Jelenu na zaista jedinstven način.

  • Helikopterom ju je odvezao u Provansu i zatražio njezinu ruku. Njihovo vjenčanje održano je u julu 2014. godine na živopisnoj Kraljičinoj plaži na Svetom Stefanu. Zadivljujuću Jeleninu vjenčanicu vješto je izradila Sara Barton, talentirana kreativna direktorica renomirane modne kuće Alexander McQueen, koja je dizajnirala i vjenčanicu vojvotkinje od Cambridgea, Kate Middleton.

Magazin “Hello” je humanitarnom gestom osigurao ekskluzivna prava na fotografije vjenčanja za izdašnu sumu od 500.000 eura. Jelena je 21. listopada 2014. rodila njihovog sina Stefana pod brigom vrhunskog medicinskog tima na istoj klinici na kojoj je vlastito dijete dočekala princeza Charlene od Monaka. Tara, kći para, rođena je 2. rujna 2017.

Jelena Đoković, poznata po gracioznosti, eleganciji i zadivljujućoj prisutnosti, privukla je pozornost medija koji su je proglasili jednom od pet najljepših tenisačica. Ana Vintur, velika sila u svijetu mode, Jeleni je posvetila tri stranice u cijenjenom časopisu “Vog”. S lakoćom je predstavila kreacije renomiranih modnih ikona poput Victorije Beckham i Filipa Lime.

Jelenin stil karakterizira jednostavnost, nenametljiv šarm i bezvremenska elegancija, uvijek nadopunjena pažljivo biranim detaljima. Njezin smisao za modu oduševio je Engleze, koji je čak pogrešno smatraju modelom za kupaće kostime.

Unatoč tome, Jelena ne provodi previše vremena u shoppingu; umjesto toga, ona se svim srcem posvećuje poboljšanju života djece. Svjesna je da su ona i Novak jedni od rijetkih sretnika svoje generacije koji su postigli uspjeh, te nastoji maksimalno iskoristiti ovu priliku čineći što više dobrotvornih akcija.