Tijekom proteklih nekoliko godina sve veći broj žena otkrilo je radost u romantičnim vezama koje sežu preko granica, a sve veći broj mladih žena odlučuje se vjenčati u Turskoj. Među tim ženama je i iznimno talentirana pjevačica Mirjana Aleksić. Njezin izvanredan glas i glazbeno umijeće prvi su put osvojili publiku prije više od deset godina kada je svoje vještine pokazala na renomiranom glazbenom natjecanju “Zvezde Granda”. Ostavila je neizbrisiv dojam na suce i gledatelje, a mnogi su joj predviđali obećavajuću i uspješnu karijeru.

Mirjanin uspon do vrhunca njezine karijere rezultat je godina predanog rada. Međutim, njezin se život dramatično okrenuo prije pet godina, zauvijek promijenivši njegov tijek. Ova značajna prekretnica dogodila se kada se talentirana pjevačica udala za Turčina i postala majka njihove kćeri. Zbog toga Mirjana i njezin suprug sada često prelaze udaljenost između Beograda i Istanbula.

Prepričavajući njihov slučajan susret, Mirjana je ispričala zanimljivu anegdotu o tome kako su se prvi put susreli u avionu na putu za Tursku. Ona je krenula na odmor na plaži, a on je zauzeo mjesto kraj izlaza. Ovaj slučajni susret dogodio se prije desetak godina. S obzirom na sposobnost rada na daljinu, njezin suprug često boravi u Beogradu. Iako nije uključen u glazbenu industriju, plaćeno je zaposlen u privatnoj IT tvrtki.

Mirjana Aleksić svojim je talentom i karizmom ostavila neizbrisiv trag, iako nije osigurala sam vrh u konkurenciji. Aleksić i njen suprug daju prednost jezičnom razvoju svoje kćeri Maje tako što je uče srpski i turski, a razgovaraju na engleskom. Nakon natjecanja Aleksić se posvetila daljnjoj glazbenoj karijeri, a njezina upornost i marljiv rad dali su plodne rezultate.