Kim Victoria Cattrall, talentirana glumica iz Britanije i Kanade, stekla je priznanje za svoju iznimnu izvedbu Samanthe Jones u popularnoj HBO-ovoj seriji Seks i grad. Njezin izvanredan portret donio joj je brojne pohvale, uključujući pet nominacija za nagradu Emmy i četiri nominacije za Zlatni globus. Naime, izašla je kao pobjednica na dodjeli Zlatnog globusa 2002., osiguravši cijenjenu titulu najbolje sporedne glumice.

Kim Catrall danas na Instagramu dijeli iskrenu poruku u znak sjećanja na svog brata Krisa Catralla na njegov rođendan, osvrćući se na tragične okolnosti njegove prerane smrti prije pet godina. Govoreći o sudbini vlastitog brata, zvijezda hit serije “Seks i grad” opisala je događaje koji su se odvijali naglo i bez upozorenja.

U intervjuu za The Sunday Times, Kim je rekao da težina iskustva nikada ne nestaje. Sjećanja ostaju urezana u nečiji um, uključujući precizne detalje lokacije, događaja i razgovora. Potraga za Krisom trajala je punih pet dana, a za to vrijeme on se vodio kao nestao. Dok smo sa zebnjom iščekivali njegovo otkriće, u meni je treperio osjećaj uzbune. Mogućnost njegovog spašavanja lebdjela je u zraku, čineći tih nekoliko dana doista nevjerojatnim. Unutar svoje obiteljske dinamike dosljedno sam preuzimao ulogu spasitelja, uvijek spremnog spasiti.

Kim nas podsjeća da je trenutno u procesu postupnog udaljavanja od uvjerenja da ima moć popraviti druge. Svjesno se trudi shvatiti da pojedinci moraju imati želju da se promijene i poboljšaju, a njezini vlastiti strahovi i brige neće donijeti nikakva rješenja. U konačnici je na samoj osobi da želi pokrenuti promjenu. Prema Kim, prerana smrt njezina brata može se pripisati njegovoj borbi s alkoholizmom. Ona uspoređuje alkohol sa zavodljivim suputnikom koji u konačnici vodi u izolaciju i uništenje. Glumica čvrsto vjeruje da ova analogija savršeno sažima tragičnu sudbinu njezina brata. Za daljnji uvid u bitku protiv alkoholizma, istražite inspirativno putovanje Dru Barrymore na prevladavanju vlastite ovisnosti, koje je počelo u dobi od 9 godina.