Jovana Jeremić je jedna od najpopularnijih voditeljica u Srbiji. Voditeljica jutarnjeg programa Jovana Jeremić ostala je zatečena kada se pojavio njen 14 godina stariji dečko Dragan Stanković, poznati vlasnik pekarskog carstva za praznike i dao joj dragocjeni poklon. Jeremićka je ostala bez daha kada je od partnera dobio zlatnu ogrlicu. Mediji su dobili  snimak na kojem je zabilježen trenutak kada je Jovana dobila poklon od Dragana. Preplavljena uzbuđenjem, borila se da otključa kutiju, što je navelo Dragana da uskoči i pomogne joj.

Na svoje iznenađenje, otvorivši je, otkrila je veličanstvenu ogrlicu od 14-karatnog zlata. Video je brzo stekao viralan status na društvenim mrežama, potaknuvši mnoštvo komentara gledatelja koji seciraju gotovo svaki aspekt videa. Pažnju brojnih pojedinaca privukla je lamperija iza nje na kojoj visi slika Kosovke djevojke.

Nadalje, pojedinci na Twitteru također su podijelili svoje mišljenje o Draganovim modnim odabirima. Odabrao je ležernu odjeću, sportske hlačice i crne čarape, što možda i nije neobično s obzirom na opušteno i ugodno okruženje u kojem su bili.

Više puta je Jovana otvoreno rekla da je Dragan ljubav njenog života, a nedavno je otkrila i ime pjevačice za koju smatra da mora nastupiti na njenom vjenčanju ako se ponovno uda. Naime, Jovana je snimila video u svom automobilu gdje je otvoreno izrazila divljenje Stoji i priznala da stalno sluša njene pjesme. Jovana je ispričala da trenutno uživa u muzici Stoje dok vozi. Stoja, bezvremenska umjetnica, ostavila je trajan trag svojim snažnim pjesmama. Jovana je izrazila divljenje Stojinoj muzici, navodeći da bi Stoja bila njen prvi izbor da nastupi na svadbi, kada bi se ponovo udavala.  Stoja se nedavno javno oglasila na svom Instagram profilu, gdje je podijelila Jovanin video i izrazila pristanak da nastupi na njenom vjenčanju.