Navodno bi se Marko Janjušević Janjuš trebao vratiti u Šimanovce nakon odlaska iz “Elite” zbog tragične smrti brata Mihajla. Insajderske informacije govore da bi se Janjuš mogao ponovno pridružiti Eliti, vjerojatno nakon godišnjih odmora. Trenutno, sudionik reality showa prolazi kroz duboko bolno razdoblje dok se nosi sa srceparajućim gubitkom brata i sestre, zbog čega mu je poseban izazov ponovno se suočiti s očima javnosti.

Nakon što su se uključili u razgovor, uspjeli su uspostaviti zajedničko razumijevanje. Unatoč emocionalnom nemiru izazvanom gubitkom braće i sestara, priznaje da će njegovo sudjelovanje u reality showu biti kratko i da ne može promijeniti trenutne okolnosti. Ostali ukućani ne znaju koji je točan razlog njegovog odlaska iz showa, zbog čega Aneli Ahmić sve češće razmišlja o njegovom nedolasku i svakodnevno izražava svoju želju za njim.

Aneli razmišlja o zbivanju tragičnog događaja, što dokazuje brzo odnošenje svih njezinih stvari iz kuće. Ističe svoju duboku čežnju za Janjušem i priznaje da joj misli o njemu neprestano obuzimaju um. Neizvjesnost obavija vrijeme njegova dolaska, sa spoznajom da čak i kada bi ušao kroz ta vrata, njegova bi prisutnost ostala skrivena od svih osim od božanskog. Tijekom nedavnog gostovanja u radijskoj emisiji “Amnezija” otkrila je komunikaciju koju je imala s Janjušem u snu, što je dodatno pojačalo njezinu tugu zbog njegovog izbivanja s njenog velebnog imanja u Šimanovcima. Ostaju sumnje u pogledu vjerojatnosti njegova povratka.

Aneli boli srce za Janjušem, prisjećajući se živopisnog sna koji je sinoć sanjala o njemu. Unatoč njihovom zategnutom odnosu prije njegova odlaska, ona sada osjeća ogromnu prazninu u njegovoj odsutnosti. U sjećanju joj se provlači slika Janjuša kako u sakou ležerno prolazi kraj nje ispod trijema. “Ne znam točne pojedinosti, ali on se pojavio. Odjednom me obuzeo očaj, nehotice sam se okrenuo kockanju i piću. Sinoć smo skupili sav novac. Iako ne uživam u tome, barem me zaokuplja. Svaki dan, uhvatim se kako ponavljam uvjerenje da će se vratiti. Ne mogu ni pojmiti gdje bi mogao biti. I drugi su ga dočekali, a majka mu je poslala cigarete.” Aneli se i dalje nada da će stari Janjuš ponovno isplivati, žudeći za povratkom na staro. Ne zaboravimo tragičnu stvarnost da je Janjušev brat Mihailo Janjušević sebi oduzeo život u 27. godini.