Prisutnost obitelji Ražnatović u raznim medijima, uključujući društvene mreže, časopise i časopise, postala je redovita pojava u našem svakodnevnom životu. Gotovo je nemoguće izbjeći upoznavanje pojedinosti iz njihovih osobnih života. Trenutno je Ceca članica žirija vrlo popularnog glazbenog showa “Zvezde Granda”. Kao njena nasljednica i talentirana mlada pjevačica pojavila se kćerka Anastasija. Osim toga, Anastasija je u vezi s Nemanjom Gudeljem, poznatim nogometašem, zbog čega su stalno predmet pažnje regionalnih medija. Iako je Veljko uvijek nastojao sačuvati svoju privatnost, ipak je uspio steći popularnost. No, supruga se rijetko viđa u javnosti.

Zbog trenutne prisutnosti u drugom stanju, Bogdana Ražnatović rijetko istupa u javnosti; međutim, nedavno se pojavila uz svog supruga, iako pod manje radosnim okolnostima. Kako je ponosno podijelio na svojim društvenim mrežama, Veljko Ražnatović radosno je objavio da on i njegova supruga Bogdana Ražnatović čekaju trećeg sina, što je njezina treća trudnoća. Rijetka je pojava vidjeti trudnice u javnosti, jer one svoj privatni život drže u tajnosti i izbjegavaju se eksponirati.

Međutim, u određenim posebnim prilikama možemo ih ugledati izvan kruga njihove obitelji. Nedavno se jedna takva prilika upriličila i za Ražnatović, pa smo joj, doduše pod nesretnim okolnostima, svjedočili pred kamerama. Naime, na Novom groblju podignuto je obiteljsko spomen obilježje u znak sjećanja na smrt Željka Ražnatovića Arkana, značajan događaj koji se zbio prije 24 godine, a kojem je nazočila i Bogdana.

U pratnji supruga Veljka pridružile su joj se svekrva Svetlana, sestra Lidija i Anastasija Gudelj, koja je iz Španjolske doputovala na očev parastos. Bogdanina trudnoća teče bez problema, a vrijedi napomenuti da je u travnju 2023. godine dobila drugog sina.