Objava koju je objavio Toni Bijelić ne odražava nikakve tragove tuge i tuge zbog razvoda. Nakon što je odjeknula vijest o razvodu Tonija Bijelića od pjevačice Dragane Mirković, on se našao u središtu pozornosti medija. Od tada ga brojni pojedinci pokušavaju locirati, no Bijelić se tek sporadično pojavljuje na svojim društvenim mrežama kako bi otkrio gdje se nalazi. Unatoč kontinuiranoj medijskoj pomami, Bijelićeva nedavna objava pokazala je da uživa u vlastitoj sreći, a da naslovi u novinama ne utječu na njega.

  • Proslavljeni pjevač Jašar Ahmedovski ovoga je puta javno objavio njegovu fotografiju na Instagramu. Jašar je na svom profilu objavio fotografiju na kojoj on i Toni veselo zajedno uživaju u prekrasnom proljetnom danu. Mnogi nagađaju da je Tonijeva namjera iza ove fotografije bila isprovocirati bivšu jer se vidi s blagim osmijehom na licu. Zanimljivo, pozadinska pjesma na slici je “Rastali smo se kao dvije rijeke” Jašara i Južnog vetra, što navodi na uvjerenje da Tonijeva objava neizravno izražava njegovu duboku tugu. Vrijedi spomenuti da se u posljednje vrijeme šuška kako Toni pravi probleme po Zagrebu, navodno organizirajući okupljanje u luksuznom predsjedničkom apartmanu jednog hotela. Među prisutnima bio je i renomirani zagrebački dizajner Ivica Skoko, koji je na 15. kat stigao s prijateljicom Milenom, posebno zbog predsjedničkog apartmana.

Tijekom duljeg vremena, dinamika moje veze s Tonijem doživjela je značajnu promjenu, što je rezultiralo time da u biti živimo odvojene živote i boravimo u različitim rezidencijama posljednje tri godine. Unatoč prisutnosti nepremostivih razlika, uložio sam sve napore da spasim vezu koju smo nekoć dijelili, motiviran dobrobiti svoje obitelji i svojim odgojem koji naglašava važnost očuvanja odnosa.

  • Kako je vrijeme prolazilo, počeo sam primjećivati ​​sve veći jaz među nama, shvaćajući da tvrdoglavim ostajanjem u vezi koja je odavno prestala funkcionirati, nanosimo sve više štete našim voljenima. Tako je postalo jasno da je stavljanje točke na naš brak nužan korak. Što se tiče mojih principa i stila života, nepokolebljiv sam i predan, kao što sam predan svojoj obitelji i publici. Duboko poštujem Tonija kao oca svoje djece i kao nekoga s kim sam proveo mnogo prekrasnih godina. S tim u vezi, ovom prilikom želim se zahvaliti medijima na dosadašnjoj suradnji. Ljubazno vas molim da poštujete našu odluku i suzdržite se od pogoršavanja težine ovog izazovnog vremena za cijelu našu obitelj.

U iščekivanju dijeljenja više pozitivnih ažuriranja u našoj budućoj komunikaciji, unaprijed izražavam zahvalnost na vašem razumijevanju, kao što je navedeno u objavi. Tijekom zajedničkih godina Dragana i Toni imali su brak ispunjen ljubavlju i poštovanjem. Međutim, njihova priča služi kao podsjetnik da ništa ne traje vječno. Važno je cijeniti ono što imate, što pokazuje i nedavna objava Tonija Bijelića, gdje se iza svakog osmijeha krije tračak tuge.

  • Dragana Mirković odrasla je u Kasidolu, selu kraj Požarevca, u šesteročlanoj obitelji punoj ljubavi, u kojoj su bili i baka i djed, roditelji i sestra Dušica. Njeno odrastanje je bilo bezbrižno, a njeni vrijedni i pošteni roditelji su joj pružali sve što je potrebno. No, najveći dar koji je dobila od svoje obitelji bilo je obrazovanje, koje joj je usadilo vrijednosti kao što su poštenje, marljivost, skromnost, suosjećanje i nesebična spremnost da pomaže drugima. Osim pukih igračaka i dječje zabave, njezina fascinacija ležala je u očaravajućim melodijama koje su dopirale iz harmonike njezina djeda Dragutina. S nepunih pet godina savladala je svoju prvu pjesmu “Devojka sokolu zulum čilat” i počela je pjevati s nepokolebljivom strašću. Dragana se prisjeća živog sjećanja na pjevanje i lijevanje suza.

Srce ga je boljelo za sokolom i njegovim drugovima, čije je živote progutao plamen kad je djevojka zapalila šumu. Učitelji su vrlo brzo prepoznali iznimne glazbene sposobnosti ove izvrsne učenice, pa je Dragana često predstavljala svoju školu na natjecanjima osnovnih škola u požarevačkom kraju. Zanimljivo je da je sa samo trinaest godina postala najmlađa solistica KUD-a “Kasidol” te je imala čast započeti i završiti nastupe na kojima su nastupili brojni renomirani pjevači.

  • Introvertirana i suzdržana priroda djevojke bila je zasjenjena njezinom dubokom strašću prema glazbi. Unatoč ogromnoj tremi prije svakog nastupa, čim je počela pjevati, potpuno se prepustila pjesmi, neskriveno izražavajući emocije koje je u njoj pobudio tekst. Brzo su se proširile vijesti o prisutnosti čudesnog djeteta u Kasidolu, privlačeći znatiželjne posjetitelje iz obližnjih gradova koji su se s nevjericom čudili zadivljujućem fenomenu četrnaestogodišnjaka.stara djevojka sa zrelim i zadivljujućim glasom koji je odudarao od njezine nježne i sitne građe. Vijest o iznimno nadarenoj djevojci iz Kasidola proširila se munjevito i zaokupila pozornost uglednih ljudi glazbene industrije. Predstavnici “PGP RTS-a” posjetili su kuću Draganinih roditelja i predložili njihovoj kćerki da se upusti u snimateljski poduhvat.

Na zaprepaštenje njenog oca Predraga, on ih je molio: “Molim vas, razmislite! Ona još nije ni završila školovanje. Dragana je bila jednako zatečena. Pjevanje joj je oduvijek bilo izvor užitka, a njezine su se težnje vrtjele oko završetka školovanja, svladavanja engleskog jezika, bavljenja karijerom turističkog vodiča i istraživanja svijeta. Sve njene težnje su ostvarene. Izuzetno vlada engleskim jezikom (svoj vokalni talent pokazala je čak iu filmu na engleskom jeziku “Sweet of Dreams”). Nadalje, krenula je na velika putovanja po svijetu, ali ne kao vodič, već kao istaknuto jugoslavensko svjetilo!