Danas su razvodi postali sasvim uobičajeni i čini se da brak i porodica sve više gube svoju ulogu u ljudskom društvu. Nekada su se smatrali stubom svega a danas se ruše kao kule od karata. Raskid bračne zajednice Tonija Bijelića i Dragane Mirković ne prestaje plijeniti mase. Poznata pjevačica sama je otkrila javnosti da je njihova 24-godišnja veza došla do kraja.Danas sam prisiljen jakim osjećajem moralne dužnosti obratiti se široj javnosti, s obzirom na to da je cijelo moje postojanje izgrađeno na temeljima istinoljubivosti. Nažalost, moram prenijeti potresnu vijest da sam pokrenula postupak za pravni razvod svog braka.

 

  • Tijekom duljeg razdoblja, moja se veza s Tonijem značajno pogoršala, što je rezultiralo time da vodimo odvojene živote i živimo u različitim kućanstvima posljednje tri godine.

Kako bih dobrobit svoje obitelji stavio na prvo mjesto i održao vrijednosti koje su usađene u mene, uložio sam sve napore da spasim zajednicu koju smo nekada cijenili, unatoč brojnim nepomirljivim razlikama.

Kako je vrijeme prolazilo, jaz među nama postajao je sve veći, a ja sam shvatio da tvrdoglavim ostajanjem u vezi koja je odavno prestala funkcionirati, nanosimo još više štete našim voljenima. Dragana je izrazila ovo mišljenje, što je izazvalo stalna nagađanja. U početku su se pojavila izvješća koja su sugerirala da Toni ima drugu ženu, što je on žestoko opovrgao.

Nedavni napisi u domaćim medijima upućuju na to da se razvod Dragane i Tonija može zahvaliti utjecaju bliske prijateljice koja je Draganu dulje vrijeme obavještavala o Tonijevoj navodnoj nevjeri.

 

Nismo sigurni je li Dragana dobro procijenila osobu koju je nedavno primila u svoje društvo i je li sumnjala u istinitost njihovih namjera.

Čim se našao u njezinoj blizini, taj je pojedinac ispričao mnoštvo detalja o Toniju i njegovoj nevjeri. U jednom je trenutku, zapanjujuće, čak otkrio da je Toni bila odsutna od kuće devet mjeseci, što ju je navelo da mu se obrati s upitima.

Izvor je otkrio da se u tih devet mjeseci, upravo tijekom uspješnih turneja po Australiji i Americi, te angažmanu u pripremama za koncert u Areni, smijala pokušajima prijateljice i drugih pjevača da Tonija glume u negativan način.

Kako kaže izvor “Skandala”, jasno je da je Toni već dulje vrijeme svjestan da se njega i partnericu pokušava razdvojiti. No, Toni razvod nije ni na kraj pameti. Poznata je činjenica da nijedan brak nije bez priličnog udjela nesuglasica i sukoba.

U ovom slučaju čini se da je Tonijeva partnerica Dragana bila izložena štetnim radnjama poput trovanja i pokušaja manipulacije kolegama odavanjem podataka o Toniju. Iako se mišljenja mogu razlikovati o Toniju, jedna stvar koja se ne dovodi u pitanje je njegov integritet i poštenje.

  • Dodajući rastuće sumnje, Toni je zauzeo nekonvencionalan pristup. Umjesto medijskog angažmana ili oglašavanja putem reklama, svoje misli i želje odlučuje iskazivati ​​isključivo na svom Instagram profilu.

U društvu Jašara Ahmedovskog objavljena je i njegova fotografija uz duetsku pjesmu “Ne zovi me, nisam više tvoj” koju izvodi Snežana Đurišić.

Toni Bijelić, nevjerojatno uspješan srpski poduzetnik, uspostavio je uspješno poslovno carstvo u Beču, u Austriji. Njegovo impresivno bogatstvo može se zahvaliti njegovim strateškim ulaganjima prvenstveno u automobilskoj industriji. Trenutno je ponosni vlasnik cijenjene firme “Majbah”, poznate po svojoj ekskluzivnosti i raskoši. Evidentne su previsoke cijene njihovih vozila, a najpovoljniji automobil u njihovoj kolekciji kreće se od vrtoglavih 70.000 eura.

Osim angažmana u automobilskoj industriji, Toni i njegova supruga Dragana odlučili su se otisnuti i u sferu televizije. Ponosni su vlasnici vrlo popularnog satelitskog glazbenog kanala “DM SAT”, koji je ime vješto preuzeo od inicijala Dragane Mirković.

Ova uspješna platforma za emitiranje pokazala se izuzetno unosnom. Osim toga, Toni Bijelić se profilirao kao istaknuta osoba na području graditeljstva. Ne samo da upravlja vlastitom građevinskom tvrtkom, već posjeduje i vrijedan portfelj nekretnina i zgrada.