Odaberite jednu svijeću i otkrijte jedinstvene uvide koje ona može otkriti o vašoj osobnosti! Cvjetate u društvenim vezama i uživate u komunikaciji. Vaše ispunjenje dolazi od nadahnuća i pomaganja drugima.

Svijeća 1

Poštenje i iskrenost za vas imaju najveći značaj kao temeljne ljudske vrijednosti. Autentičnost vašeg osobnog izražavanja zrcali se u vašoj grlenoj čakri. Ako osjetite potrebu da pročistite grlo, to može ukazivati ​​na nedostatak istinoljubivosti. Iako ste poznati po svojoj otvorenosti i sposobnosti da artikulirate svoje misli, postoje slučajevi kada drugi možda nisu spremni primiti vaše riječi.Stoga je ključno razmotriti relevantnost informacije za druge prije nego što je izrazite.

Svijeća 2

Posjedujete prirodnu sklonost prema strasti i romantici, lako padate u dubine ljubavi. Vaša stručnost u stjecanju i korištenju financijskih sredstava je za svaku pohvalu. Značenje obitelji i odnosa zauzima najvažnije mjesto u vašem životu.Vaše srce je ogromno, preplavljeno ljubavlju, a vaša želja za skladom u vašim osobnim vezama je jaka. Čistoća vaše aure zahtijeva da ste okruženi pojedincima vrline i pozitivnosti.

Svijeća 3:

Uz suosjećajnu prirodu i povećanu osjetljivost na emocije i energije koje vas okružuju, vaš otporan karakter osigurava da dosljedno ostvarujete svoje želje. Posjedujete nepokolebljivu želju da prevladate sve prepreke koje vam smetaju na putu, zbog čega ne možete pronaći utjehu dok se problem ne riješi.

Pohvalno je posjedovati prirodnu sklonost pomaganju drugima, no ključno je poštivati ​​granice i pružati pomoć samo kada se ona izričito traži. Pružanje pomoći bez pristanka potencijalno može imati negativne posljedice na nečiju dobrobit. Usmjerite svoju pozornost prema pojedinačnom primarnom cilju. Optimalan pristup je izvršiti jedan zadatak s iznimnom vještinom, umjesto da pokušavate dovršiti više zadataka uz samo površinski napor.

BONUS TEKST:

Preporuke vezane uz pranje kose vrlo su različite, od svakodnevnog čišćenja do minimaliziranja pranja kako bi se izbjeglo pretjerano mašćenje. Svaki pojedinac zna što je najbolje za njegovu kosu. Dr. Steven Lajn, kozmetolog i predstavnik Američkog kozmetološkog udruženja, dao je uvide u učestalost pranja kose.

Dok mnogi pojedinci obično peru kosu jednom ili dvaput tjedno, dr. Lajn se pozabavio pitanjem što se događa kada se produži vrijeme između pranja. Prema njegovoj izjavi, učinci nepranja kose dulje od tjedan dana mogu varirati ovisno o stanju vašeg vlasišta i kose. Nadalje, naglašava da će vam sljedeća zapažanja postati jasna.

Ulja dobivena iz prirode Prema njegovim riječima, prvo zapažanje bit će povećana prisutnost ulja u kosi, budući da je vlasište imalo dovoljno vremena za stvaranje svojih prirodnih ulja. Ova ulja imaju sposobnost hraniti i hidratizirati kosu, što rezultira sjajnijim i živahnijim izgledom.

Ovisno o vašem tipu kose, možete primijetiti promjene u teksturi svoje kose, što može biti blagoslov ili prokletstvo. Za osobe s valovitom kosom, suzdržavanje od pranja može biti korisno jer poboljšava prirodnu teksturu kose. Međutim, za one s masnim vlasištem i kosom, nakupljanje ulja samo će pogoršati problem, što će rezultirati masnim izgledom.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here