Minu, koja je trenutno trudna s djetetom Ognjena Amidžića, često uspoređuju s njezinom vrlo uspješnom majkom, koja slovi za jednu od najuspješnijih doktorica u našoj zemlji. Mnogo se raspravljalo oko dolaska nove odabranice u emisiju Ognjena Amidžića – Mine Naumović. Međutim, znanstvena analiza otkriva da ona potječe iz loze u kojoj žene posjeduju izvanrednu ljepotu, ali i inteligenciju. Naime, njezina majka, koja iu sedmom desetljeću ostaje izrazito atraktivna, vrlo je cijenjena liječnica.

  • Uz zadivljujuće plave oči, ljupki osmijeh i bujnu kovrčicu, ovu izuzetnu ženu krasi i opsežna stručnost, što je čini jednom od vrhunskih profesionalki u svom poslu. Godine 1983. dr. Zora Naumović stekla je diplomu doktora medicine na Medicinskom fakultetu u Novom Sadu, diplomiravši s izvrsnom prosječnom ocjenom 9,66. Nastavljajući tragati za znanjem, osam godina kasnije uspješno je završila specijalizaciju iz interne medicine s besprijekornim rezultatom. Potaknuta svojom strašću prema kardiologiji, nastavila je studij i magistrirala na tom području 1997. Nezadovoljna tim postignućima, otišla je na subspecijalizaciju iz kardiologije 2002. Prepoznajući njezinu iznimnu stručnost i doprinose ovom području, Ministarstvo zdravstva iste godine dodjeljuje joj prestižnu titulu primarijusa. Vrhunac svog znanstvenog puta ostvarila je 2007. godine uspješnom obranom doktorske disertacije pod naslovom “Prognostički značaj varijacije srčanog ritma kod pacijenata sa zatajenjem srca” na Medicinskom fakultetu u Beogradu.

Pod vodstvom prof.dr.sc. Zorane Vasiljević stekla je cijenjeni naziv doktora medicinskih znanosti specijalizirajući kardiologiju. I nakon završenog formalnog obrazovanja nastavila je usavršavati svoja znanja i vještine kroz daljnji studij u Engleskoj i Njemačkoj. Članica je cijenjenih organizacija kao što su Srpsko liječničko društvo, Liječnička komora Srbije i Udruženje kardiologa Srbije, između ostalih.

  • Osim toga, dala je značajan doprinos znanstvenim istraživanjima kroz sudjelovanje u različitim istraživačkim projektima. dr Zora Naumović, koja je prethodno bila načelnik Koronarnog odeljenja u Domu zdravlja “Dr Laza K. Lazarević” u Šapcu, a potom i načelnik Poliklinike Specijalne bolnice za bolesti srca i krvnih sudova Ostrog u Beogradu. , nedavno je proširila svoju opsežnu kliničku ekspertizu osnivanjem vlastite privatne internističko-kardiološke ordinacije početkom svibnja 2015. Dr. Naumović je tijekom svoje karijere stekla neprocjenjivo iskustvo u pružanju intenzivne njege pacijentima u koronarnoj jedinici, kao iu pružanju ambulantnih usluga na poliklinika. Poznata je po svom zagovaranju zdravog načina života, koji uključuje povratak prirodi u najširem smislu, s posebnim naglaskom na prevenciju kardiovaskularnih bolesti.

No, ono što je istinski izdvaja je sveobuhvatan i personaliziran pristup liječenju svakog pojedinog pacijenta. Ovaj je pristup stekao široko priznanje kroz brojne obrazovne članke i pojavljivanja u raznim medijima. S druge strane, o njezinom partneru Ognjenu Amidžiću jako se malo zna jer svoj privatni život namjerno taji od očiju javnosti. Iz njegovih objava na Instagramu može se zaključiti da je sklon luksuznim putovanjima i da voli provoditi vrijeme s prijateljima. Povremeno podijeli i slike sa svojom majkom, koju, kako s ponosom ističe, izuzetno cijeni.

  • Ognjen Amidžić, srpski glazbenik i voditelj, rođen je 17. lipnja 1975. godine u Šapcu, a trenutno živi u Beogradu. Tragično, njegov otac Zoran, novinar, izgubio je život 1991. godine izvještavajući s ratišta u Hrvatskoj. Nakon ovog stravičnog događaja, Ognjen se zaposlio na TV Šabac i postao voditelj glazbene emisije “Vi-Džej 015”. Nakon završene gimnazije u rodnom gradu, nastavio je školovanje u Beogradu. Od očeve smrti, Ognjen je bio stipendista RTS-a i radio je u raznim emisijama poput Jutarnjeg programa, Dnevnika i muzičke emisije “Garaža”. Godine 2001. prelazi na TV Pink i u Jutarnji program uvodi jedinstven i zabavan format, u kojem će nositi pidžamu i primati goste u krevet. Neke od njegovih značajnih emisija u to vrijeme su “Balkan net”, “Džekaranje”, “Najbji prijatelji” i “Sav taj Pink”.