U jednom beogradskom kinu jučer je održana promocija filma “Nedelja” koji govori o životu pjevača Džeja Ramadanovskog. Popularni pjevač je preminuo prije par godina a njegovi hitovu ostaju za sva vremena. Na premijeri su bili svi koji su imali ulogu u prenošenju izuzetne životne priče slavnog Dorćolca na filmsko platno, uključujući i glumce. U produkciji su sudjelovali Milica Janevski, Marko Janketić, producent Vladan Anđelković, redatelj Nemanja Ćeranić i Husein Alijević Husa, a Husa je preuzeo izazovnu odgovornost da precizno dočara lik i postignuća slavnog Džeja.

 

Husa se na premijeri zapaženo pojavio u društvu svoje zanosne supruge Andree Došen, 25 godina mlađe pjevačice s kojom ima kćer Hanu. Kad su nam se putevi prvi put susreli, moram priznati da nisam bila svjesna njegovog identiteta. Zapravo, tijekom našeg prvog susreta, njegovo se ime nije čak ni upamtilo u mom sjećanju. Kao dijete radosno sam pjevala njegovu popularnu pjesmu ‘Opsesija’ tijekom školskog izleta, ali nisam znala da je Husa talentirani umjetnik iza nje. Tek kasnije sam konačno otkrila njegovu pravu osobu, rekla je Husina žena jednom prilikom.

Andrea je izgledala šarmantno u elegantnom modernom odijelu koje je istaknulo njezinu atraktivnu figuru, upotpunjeno jednostavnom bijelom bluzom, a sve to uz blistav osmijeh. Husa je, osim stajlinga koji podsjeća na pokojnog kolegu Džeja uspješno postigao i izborom odjeće – trapericama, običnoj majici, sakou i, naravno, šeširom.

 

Devedesetih godina Husa se proslavio kao član nadaleko popularne grupe “Beat Street”. Zanimljivo, bio je u braku s kolegicom iz grupe, ali je njihov brak, nažalost, propao. Nakon raspada braka, Husa je potražio utjehu u društvu dvadeset pet godina mlađeg kolege.