Dragan Bjelogrlić je glumac koji ima nepresušan talenat što jepokazao u bezbroj uloga koje je ostvario u serijama i filmoviam još od vremena kada je bio tinejdžer. Međutim posljednjih godina se prebaci na režiju i ako se tako može reći, ova profesija mu još bolje leži. Njegovi filmovi su najgledaniji u regiji a pravi bum je napravio sa filmom Toma.

 

  • Na vrhuncu uspjeha filma “Toma” prije dvije godine u medijima su se pojavile priče o vezi Milana Marića i Mije Bjelogrlić. Kako su tada pisali mediji, par je skrivao svoju vezu od Bjele, a nakon što su Milan Marić i Dragan Bjelogrlić svoju vezu objavili u javnosti, više nisu viđeni zajedno.

Milan i Mia u svojoj su ljubavi uživali u tajnosti, čuvajući intimne zavrzlame svog odnosa, dok je veza Dragana Bjelogrlića i njegovog budućeg zeta ostala enigma za javnost, unatoč šuškanjima da je u obitelji Bjelogrlić sve u redu.

No, čini se da su sve eventualne nesuglasice riješene, au javnosti se pojavila vijest da će Milan Marić preuzeti značajnu ulogu u nadolazećem nastavku serije “Sjene nad Balkanom”.

Čini se, dakle, da su svi glumci savršeno usklađeni, što je odahnulo mladoj voditeljici koja sada neometano može uživati ​​u romantičnoj vezi s očevim kolegom i bratom Aleksejem.

Biografija Milana Marića:

Rođen u Beogradu 1990. godine, Milan Marić odrastao je u rodnom gradu s roditeljima, polubratom i polusestrom. Unatoč tome što nema članova obitelji uključenih u glumačku industriju, Milan je od malih nogu pokazivao prirodnu sklonost prema ovoj formi umjetnosti. Njegov put započeo je u vrtiću, gdje je preuzimao glavne uloge i glumio u predstavama.

Ta se strast nastavila i kroz osnovnu školu, gdje je aktivno sudjelovao u formiranju dramske sekcije. Kako bi dalje razvijao svoj talent, Milan je svoje ljetne praznike posvetio Omladinskom kazalištu “Dadov”. Čak i bez ikakvih obaveza, ondje bi rado provodio vrijeme, dajući kazalište ispred druženja s prijateljima ili bavljenja drugim aktivnostima. Dok se Milan također bavio sportovima poput odbojke i plivanja, njegova prava strast bila je nogomet.

Trenirao je s mlađim uzrastima OFK Beograda, no nažalost, teška ozljeda tijekom treninga natjerala ga je da se u potpunosti usmjeri na glumu. Milanova uspješna analiza “Kontejnera s pet zvjezdica” Dušana Kovačevića i “Mrak je” Ace Popovića, kao i zanosna izvedba pjesme “Ona odlazi…”, otvorili su mu put za upis na cijenjeni Fakultet dramskih umjetnosti. Pod vodstvom profesorice Biljane Mašić, Milan je krenuo na svoj akademski put koji je kulminirao njegovom diplomom 2013. godine.

 

Milan Marić 2009. godine kreće u televizijsku karijeru ulogom kurira Ozrena Soldatovića u humorističnoj seriji “Bijela lađa”. Iduće godine redatelj Nikola Ljuca povjerava mu glavnu ulogu u kratkometražnoj drami “Četvrtak”. U suradnji s Tašanom Đorđević i Dragoljubom Mićkom Ljubičićem, Milan se pojavio u TV komediji Marka Jeftića pod nazivom “Nova šansa”. Milan je također imao priliku raditi s Ljubišom Samardžićem, igrajući manju ulogu u TV drami “Miris kiše na Balkanu”,

  • koja je premijerno prikazana na Radio-televiziji Srbije (RTS) u prosincu 2010. Milan se ponovno ujedinio s Nikolom Ljucom za kratku ljubavnu dramu “Narednik” iz 2012. godine, dijeli ekran s Jasminom Avramović i Milošem Timotijevićem.

U drami Srđana Koljevića “Branio sam Mladu Bosnu” Milan je tumačio lik Danila Ilića, učitelja, publiciste i revolucionara. U ulozi Gavrila Principa nastupio je Miloš Đurović, a pravnika Rudolfa Cistlera Nikola Rakočević. Film je premijerno prikazan 2014., a sljedeće godine RTS je emitirao istoimenu seriju od četiri epizode.

Među glumcima koji rijetko govore o svom privatnom životu, on je član. Unatoč njegovom priznanju da je emotivna osoba, to možda neće biti vidljivo onima koji ga ne poznaju na dubljoj razini. Dok izražava ljubav prema ljudima, radije ne želi tvrditi dominaciju u društvu.

Mediji su 2014. godine raspisali njegovu ljubavnu vezu s hrvatskom glumicom Ninom Violić. Putevi su im se ukrstili u Beogradu tijekom njezinog gostovanja u glavnom gradu Srbije zbog predstave “Kako smo preživjeli”. Pažnju tabloida prvenstveno je privukla njihova značajna razlika u godinama jer je Nina od Milana starija čak 18 godina. Iako nisu često viđani zajedno u javnosti, njihova veza prekinuta je nakon šest mjeseci.