Intrigantan aspekt desetogodišnjeg braka Veljka Kuzmančevića i Verice Rakočević je činjenica da je majka Veljka Kuzmančevića zapravo dvije godine mlađa od njegove snahe.Prije šest godina Dušanka Kuzmančević je na neočekivan način doživjela gubitak supruga Lazara, vrsnog slikara. Unatoč ovoj tragediji, odlučila je ostati u Sremskoj Mitrovici i slobodno vrijeme ispuniti mnoštvom obaveza.

 

  • Iako sam jedinac, moj suprug Verica Rakočević dao je do znanja da nisam razmažena, ispričavši manje poznate aspekte vlastitog djetinjstva.

S osam godina počinje žalosni sukob u bivšoj državi. S obzirom na to da je moja majka porijeklom iz Bosne, brojna rodbina je potražila utočište u našoj kući u Sremskoj Mitrovici. Određenog dana, moja je majka ispraznila moj ormar, odvojivši moju odjeću u dvije različite hrpe, i jednostavno izjavila: Tvoj brat će stići. I to je bio opseg toga.

Tijekom intervjua istaknuo je da mu je, iako je imao sve svoje potrepštine dok je odrastao, usađena vrijednost da ne želi više, budući da je bilo djece kojoj je nedostajao čak i najnužniji minimum.

Majka Veljka Kuzmančevića, inače obrazovana ekonomistica, svesrdno je podržavala sinovu umjetničku strast koju je naslijedio od oca, dajući mu maksimalan poticaj.

 

  • Profitabilnost nikada nije bila faktor u mom procesu donošenja odluka. Jedini kriterij bila je moja strast i posvećenost violini, koja me je osvojila od rane pete godine.

Veljko Kuzmančević otvoreno je priznao da je neprocjenjiva lekcija koju mu je dala njegova majka vječni podsjetnik da nikad nije kasno.

S navršenih 65 godina života moja majka je uspješno dobila vozačku dozvolu i donijela odluku o kupnji vozila. Trenutno često odlazi u izlete sa svojom družicom Danom, a često posjećuje i Vrdnik, gdje naša obitelj ima rezidenciju.

Prema riječima njezina supruga, slavna kreatorica posjeduje izuzetnu smirenost, vješto procjenjuje okolnosti i dosljedno se suzdržava od rezanja, bez obzira na razinu ljutnje. Njihov odnos s njezinom svekrvom skladan je od početka braka.

Biografija

  • Njen prvi brak bio je s Boranom Karamanom, bivšim pilotom JAT-a, a zajedno su dobili kćerku Elenu Karaman Karić. Prije vjenčanja otac ju je molio da razmisli, a ubrzo se pokazalo da je bio u pravu. Verica vjeruje da je Elena požurila s udajom kako bi se pobunila protiv svoje stroge majke, zbog čega je zanemarila vlastite talente. U drugom braku sa Zoranom Rakočevićem ima kćerku Milenu i sina Miodraga.

Verica je bila blaža prema Mileni, koja za razliku od svoje majke aktivno izbjegava medijsku pažnju. U srpnju 2013. uplovila je u vezu s 35 godina mlađim skladateljem Veljkom Kuzmančevićem. Verica je njihovu povezanost pripisala zajedničkoj ljubavi prema umjetnosti. Zavjete su izmijenili 19. rujna, a Verica je odjenula kratku bijelu vjenčanicu i na ceremoniju stigla brodom uz pratnju trubača. Od njezine djece na proslavi je bio samo sin Milorad.

Tijekom epizode “Ključa” Nataša Miljković hrabro je ispričala svoje iskustvo seksualnog nasilja od strane poznanika sa samo 18 godina. Ovaj traumatični događaj tajila je od svojih roditelja i živjela je u strahu sljedeće desetljeće. Ipak, uspjela je prebroditi ovo iskušenje i izaći još jača nego prije. Verica, pak, odlučno negira da se podvrgavala bilo kakvim estetskim zahvatima.

Kako kaže, u klinici “Jana” radi mezoterapiju lica, gdje se ubrizgavaju vitaminski kokteli i kolagene niti koje sprječavaju starenje kože. Njezin mladenački izgled može se pripisati kombinaciji čimbenika, uključujući samopouzdanje, redovitu tjelovježbu, uravnoteženu prehranu, svakodnevnu rutinu njege kože i genetiku.