Sebe naziva balkanskom divom dok je novinari zovu malom od skandala. JK je poznata i po tome što nema dlake na jeziku i uvijek govori i radi ono što želi. Nezaboravna modna revija Jelene Karleuše pokazala je njen izniman talenat modela. Unatoč njezinom inzistiranju da je ovo njezin inauguracijski pohod u manekenstvo, svi su se prisutni jednoglasno složili da je diva izvrsna u svakom svom pothvatu. S obzirom na njezinu dosadašnju odsutnost s ovih prostora, spekulira se o tome koliko je vjerojatno da će reality show Jelene Karleuše postati stvarnost.

 

Kada je Jelena završila svoju prvu službenu reviju u listopadu 2022., mediji su s nestrpljenjem iščekivali Atin odgovor jer njezina starija kćerka želi postati fotomodel.

Moj savjet roditeljima je da ne guše ambicije svoje djece, jer Atina želi postati model. Umjesto toga, dopustite im slobodu da izaberu svoj put karijere i pružite im nepokolebljivu podršku, baš kao što moja majka čini meni. Ove djevojke imaju svoje jedinstvene želje i težnje.

  • Nedavno je Atina izrazila svoju frustraciju, okrivljujući me za priznanje koje su ona i Nika dobile, a koje ne žele. Iako sam ja sada odgovoran za sve, vjerujem da će s vremenom ovo iskustvo imati značaj i pokazati se korisnim za njih. Zapravo, Atina je čak poduzela korak da deaktivira svoj Instagram nalog, gdje je skupila značajan broj pratilaca, zbog neželjene pažnje koju je izazvao.

Što se tiče brakorazvodne istrage, naglasila je da ona i suprug i dalje žive zajedno, ali je izrazila nevoljkost daljnjim komentarima o tome kako bi spriječila njegovog odvjetnika u davanju dodatnih izjava.

 

Predstojeći reality show Jelene Karleuše sigurno je nešto što joj se neće svidjeti. Tako je, dobro ste čuli. Proslavljena pop ikona 2022. godine suptilno je nagovijestila nekonvencionalan projekt na kojem marljivo radi, a koji zahtijeva neizmjernu predanost i odricanje.

Budući da je njen album još uvijek u izradi, reality show Jelene Karleuše morat će se zasad staviti na čekanje. No, svoje obožavatelje uvjerila je da je na pomolu nešto iznimno, hrabro tvrdeći da će nadmašiti i zasjeniti sve druge usporedive formate.

Jelena je sasvim sigurno izjavila da će njen nadolazeći show premašiti gledanost popularnih emisija poput Zvezda Granda. Njezin jedinstveni stil izražavanja ostavio je njezine odane obožavatelje da željno očekuju njezine buduće pothvate u industriji zabave.

Privatni život pjevačice:

Kad je riječ o Jeleninom romantičnom životu, on je jednako intrigantan kao i njezin profesionalni put. U početku je bila zaručena za Zorana Davidovića – Ćandu, kojeg se često povezivalo s beogradskom underground scenom. Tragično je stradao 23. ožujka 2000. godine, što je nagnalo Jelenu da mu oda počast iskrenom pjesmom “Balada za Zorana”.

Četiri godine kasnije, 23. rujna 2004., izmijenila je zavjete s Bojanom Karićem u Crkvi Petra i Pavla u Topčideru. Veselje je nastavljeno u vili “Jelena”, gdje su imali i građanski obred. Međutim, njihova bračna sreća bila je kratkog vijeka, jer su se razveli samo tri mjeseca kasnije, ostavljajući razloge njihovog razlaza predmetom stalnih nagađanja.

Jelena svog bivšeg supruga smatra odgovornim što je nije uspio zaštititi od medijske pomame koju je dirigirao ujak Bogoljub, koji je ukaljao njezin ugled i prikazao je kao moralno kompromitiranu, a njega kao slabića i kukavicu. Bojan je, ne želeći suočiti se s Jelenom, poslao svoju majku da ga zastupa na sudu tijekom brakorazvodne parnice. Na kraju se ponovno oženio s Mašom Karić i osnovao vlastitu obitelj, dok je Jelena nakon rastave uplovila u vezu s kontroverznim poduzetnikom Vladanom Marićem.

Nakon što je prije uživala u društvu Nives Celzijus i Sandre Drašković, 2007. godine susrela se sa sedam godina mlađim nogometašem Duškom Tošićem. Duško ju je prevario o godinama rekavši da ima 26, a ne 20 godina. nakon toga je odmah odvedena s njim i u roku od dva dana nakon upoznavanja donijela je odluku da se preseli u Francusku živjeti s njim. Nije ju plijenio samo njegov fizički izgled, već i njegova pažljivost te potencijal za osnivanje zajedničke obitelji.

  • Tvrdi da ima selektivnu amneziju, jer su joj sjećanja vezana isključivo za Duška Tošića, kojeg smatra svojom prvom pravom ljubavi. Par je zavjete izmijenio 28. lipnja 2008. u hotelu Prezident u Kovilovu. Kum je bio modni dizajner Darko Kostić, koji je osobno dizajnirao njezinu vjenčanicu ukrašenu kristalima. 7. rujna iste godine podvrgnuta je carskom rezu kako bi rodila njihovu prvu kćer Atinu. Samo tri mjeseca kasnije, ponovno je trudna, unatoč tome što je trudnoća predstavljala značajan rizik za njezino zdravlje.

Njezina druga kći Nika rođena je 7. rujna 2009. Unatoč brojnim obavezama, ustraje u tome da joj obitelj pričinjava neviđenu radost. Pružiti svojim kćerima istu ljubav i obrazovanje koje je nekoć stekla njezin je najveći prioritet. Ona čvrsto vjeruje u moć komunikacije i obećava da nikada neće pribjegavati fizičkoj disciplini sa svojom djecom. Prepoznajući Atininu duboku strast prema glazbi, ona je vidi kao pravu nasljednicu.