Princ William i Kate Middleton godinama pokazuju nepokolebljivu predanost zagovaranju poboljšane zaštite mentalnog zdravlja. Tekst je objavljen 17. travnja 2024. u 17.17 sati. Nakon završetka uskrsnih praznika, princ William će od sutra nastaviti sa svojim službenim dužnostima, nakon što je proveo kvalitetno vrijeme s Kate Middleton i njihovom djecom, Charlotte, Georgeom i Louisom.

  • Nakon što je princeza od Walesa nedavno objavila da se bori s rakom, ovaj nadolazeći javni angažman označit će njegovo prvo pojavljivanje. Neposredno prije ovog važnog događaja objavljena je njegova vrlo značajna poruka. U predgovoru niza vodiča namijenjenih vojnim veteranima i njihovim voljenima, koje je objavila organizacija Suicide Bereavement UK, princ od Walesa uputio je srdačnu poruku obiteljima pojedinaca koji su si tragično oduzeli život unutar veteranske zajednice. Princ William i Kate Middleton godinama pokazuju nepokolebljivu predanost zagovaranju zaštite mentalnog zdravlja. Prema Mirroru, princ William je izrazio važnost prepoznavanja da pojedinci koji su doživjeli gubitak voljene osobe zbog samoubojstva nisu sami.

Naglasio je važnost jačanja glasova onih koji tuguju i priznao da ne postoji određeni vremenski okvir za suočavanje s tugom. Princ William i Katherine imali su priliku upoznati brojne ožalošćene obitelji tijekom godina i razumjeti snagu koja proizlazi iz dijeljenja takvih iskustava, čak i u najrazornijim okolnostima. Daily Mail javlja da će britanski prijestolonasljednik sutra posjetiti Surrey i zapadni London kako bi skrenuo pozornost na pozitivan utjecaj koji lokalne organizacije svojim predanim radom imaju na zajednicu i okoliš.

  • Nakon što se pojavio na X Networku zajedno s Kate Middleton, princ William je zakazao posjet dobrotvornoj organizaciji Surplus to Supper. Tijekom ovog posjeta imat će priliku svjedočiti cjelokupnom procesu dostave, sortiranja i prepakiranja viška hrane za distribuciju društvenim organizacijama. Nakon toga, princ William i Kate Middleton krenut će u centar za mlade koji se nalazi u zapadnom Londonu. Ovaj poseban centar prima dosljedne isporuke viška hrane od gore spomenute dobrotvorne organizacije, a kraljevski par će istražiti pozitivan utjecaj koji ima na živote mladih pojedinaca. Sukladno prethodnoj izjavi, on će nastaviti sa svojim dužnostima nakon 17. travnja. Kate se može pojaviti na odabranim javnim nastupima, pod uvjetom da joj to zdravstveno stanje dopušta. Prošla su tri mjeseca otkako se podvrgnula značajnoj, planiranoj operaciji abdomena u Londonu. Osim toga, svoje mišljenje podijelio je i princ Harry.

Iz udobnosti svoje kalifornijske rezidencije princ Harry iznenadio je mnoge sudjelovanjem na godišnjem okupljanju Travalysta putem virtualne konferencije. Unatoč tome što nije izričito spomenut tijekom nedavnog otkrivanja novih ciljeva tvrtke, princ je dao do znanja da je prisutan. Prema Daily Mailu, Harry, koji sljedećeg mjeseca ima značajno putovanje, izrazio je važnost zajednica u području putovanja i turizma. Odredišta koja njeguju snažne zajednice neophodna su jer pružaju temelj za naša putovanja.

  • Prepoznajući značaj zajednica, Harry je naglasio potrebu poboljšanja našeg pristupa putovanjima, s posebnim naglaskom na ulogu ljudi koji čuvaju mjesta koja posjećujemo. Osim toga, postoji mogućnost da će Harryja sljedeće putovanje odvesti u Britaniju, gdje će možda imati priliku provesti vrijeme sa svojom obitelji. Godine 2019. Harry i Meghan Markle osnovali su Travalyst u Londonu, iako su članovi suda još bili zaposleni. Harry dijeli strast prema ekologiji sa svojim ocem Charlesom, koji je aktivno uključen u očuvanje okoliša. I otac i sin gaje zajedničku ljubav prema polu. Catherine Elizabeth Middleton, članica britanske kraljevske obitelji, rođena je 9. siječnja 1982. godine u Berkshireu u Engleskoj. Kao supruga princa Williama, vojvode od Cambridgea, ona će na kraju postati kraljica kada on sjedne na prijestolje Ujedinjenog Kraljevstva i 15 drugih zemalja Commonwealtha.

Trenutno nosi titulu vojvotkinje od Cambridgea, ali je poznatija kao Kate. Kate je odrasla u selu Chapel Row blizu Newburyja u Berkshireu u Engleskoj. Studirala je povijest umjetnosti na Sveučilištu St Andrews u Škotskoj, gdje je prvi put upoznala Williama 2001. Njihove zaruke javno su objavljene u studenom 2010. U liniji nasljeđivanja britanskog prijestolja, princ George, princeza Charlotte i princ Louis drže treće, četvrto i peto mjesto.

  • Njezini filantropski napori prvenstveno su usmjereni na rješavanje izazova s ​​kojima se suočavaju napuštena djeca, ovisnosti i umjetnosti. U travnju 2016., vojvoda i vojvotkinja, zajedno s princem Harryjem, pokrenuli su kampanju pod nazivom Heads Together, s ciljem poticanja otvorenih razgovora o problemima mentalnog zdravlja. Mediji su njezin utjecaj na modne scene Britanije i Amerike prozvali “efektom Kate Middleton”. Prepoznavši njezin značajan utjecaj, časopis “Times” uvrstio ju je na svoju listu najutjecajnijih pojedinaca svijeta i 2012. i 2013. godine. Za više informacija posjetite sljedeću poveznicu: https://www.biografija.org/politika/kate-middleton-kejt-midlton/.