Marija Šerifović, ponosna majka svog sina Maria od kakaovca, nastavlja svoju radost i ponos dijeliti na društvenim mrežama, izražavajući svoju dugo iščekivanu majčinsku ulogu. Marija Šerifović u svojoj posljednjoj objavi oduševila je svoje pratitelje otkrivši im djelić Mariove šarmantne sobe.

Kako doznajemo, Marija Šerifović je početkom prosinca prošle godine prigrlila majčinstvo metodom surogat majčinstva. Prije toga otputovala je unaprijed u SAD kako bi bila prisutna tijekom cijelog procesa i podržala surogat majku koja je rodila njezina sina. Prije polaska iz Srbije obavila je sve što je potrebno u iščekivanju dolaska nasljednika.

Podsjetimo, krajem prosinca iz Amerike je u Beograd doputovala u pratnji majke Verice i sina Marija, što je otvoreno ispričala u videu na svom YouTube kanalu. Marija Šerifović nedavno je podijelila fotografije na kojima vidi dobro uređenu sobu svog sina, a svojim pratiteljima pružila uvid u njen sadašnji stan u kojem zajedno sa sinom Mariom uživa u društvu ponosne bake Verice.

Unutar Mariove sobe, istaknula je prisutnost zvijezda koje krase zidove, kao i šareni dodatak balona. Sigurni smo da će Marija prostrani ormar iza sebe napuniti stvarima za nasljednika, s obzirom da je možda već krcat stvarima. U posljednjim danima 2023. Marija je iskoristila priliku da se poveže sa svojim pratiteljima na dubljoj razini, podijelivši iskrenu poruku koja je sažimala njezine misli i iskustva.

Teško je znati odakle početi… Kako sažeti jednu ovakvu godinu? Od koncerata do albuma, spotova do putovanja u Ameriku, Zvezda Granda do osobnog života… i neizmjerne posvećenosti pretočene u sve to! Dok razmišljam o ovoj godini i gledam unaprijed u 2023., sve što mogu reći je – hvala ti, Bože! Zahvalna sam na ovim malim rukama. Omogućuju mi ​​da sve uistinu vidim i uvjeravam vas da nam sve dolazi onako kako zaslužujemo. Tek sada, u 39. godini života, sa sigurnošću mogu reći da su mi srce i duša u savršenom skladu jer se konačno sve posložilo – kazala je Marija pa nastavila:

Hmm, kakve želje da mi se još ispune? Optimalno blagostanje! Obilje pribranosti! Možda obilje hrabrosti! Doista, nadam se da ćete dobiti naklonost onih koji su vam dragi srcu! Ovo su jedine želje koje imam za vas u nadolazećoj godini. Stvarno sam nadmašila samu sebe – izjavila je pjevačica.