Cijenjenog bivšeg nogometaša Crvene zvezde i reprezentativca posljednje tri godine zadesila je dijagnoza leukemije. Došlo je vrijeme kada je njegovo zdravlje pokazalo znakove poboljšanja, što mu je omogućilo da nastavi s trenerskim dužnostima u Bologni. Međutim, podmukla se bolest ponovno pojavila, što je na kraju dovelo do njegovog nesretnog poraza u posljednjoj bitci. Mihajlović, rođen 20. veljače 1969. godine u Vukovaru, karijeru je započeo u Borovu prije nego što se otisnuo u renomirane klubove poput Crvene zvezde, Rome, Sampdorije, Lazija i Intera. Sa Zvezdom je 1991. godine osvojio i Kup prvaka i Interkontinentalni kup. U svojoj blistavoj karijeri nastupio je za reprezentaciju u 63 utakmice, postigavši ​​ukupno 10 golova. Kao trener nizao je uspjehe s Bolognom, Catanijom, Fiorentinom, Sampdorijom, Milanom, Torinom i još jednom Bolognom. Nadalje, preuzeo je ulogu trenera Srbije tijekom kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo u Brazilu.

Arijana Mihajlović, supruga pokojnog Siniše Mihajlovića, u nedavnom gostovanju u emisiji poznate talijanske televizije iznijela je neke zasad nepoznate detalje. Tragično, 16. prosinca 2022. Siniša Mihajlović, vrlo cijenjena srpska nogometna ličnost, preminuo je u 54. godini nakon nemilosrdne borbe s iscrpljujućom bolešću. Dok se Arijana prisjećala zajedničkog puta, emocije su je preplavile, a suze su joj tekle niz lice dok su kamere bilježile potresan trenutak.

Zajedno s djecom postigli smo zajednički konsenzus da Siniša ne postane tema javnosti. Ta je odluka za nas bila poražavajuća jer smo već mjesec dana znali za njegovu skoru smrt, a on je bio nesvjestan. Fasada normalnosti pokazala se nevjerojatno izazovnom i za mene i za moju djecu, koja su kao posljedicu doživjela značajnu nevolju. Čak i sada često razmišljaju i razgovaraju o emocionalnom teretu koji im je to stavilo. Unatoč složenosti situacije, Arijana je izrazila svoje zadovoljstvo i radost.

Suočen sa svim izazovima koji su se pojavili, ispunjen sam neodoljivim osjećajem radosti jer sam susreo duboku i nevjerojatnu ljubav. Neizmjerno sam sretan što sam dobio privilegiju i čast provesti 27 godina uz iznimnu osobu. S najvećom iskrenošću izražavam svoju duboku naklonost prema svojoj djeci, prepoznajući ih kao izvor svoje otpornosti. Bez njihove prisutnosti, nedostajalo bi mi snage da izdržim. Ovakvo mišljenje dijeli i Arijana Mihajlović.