Pjevačica Marija Šerifović, koja je proteklih mjesec dana istaknuta javna ličnost zbog odluke na surogat majčinstvo, jučer je u Zenici održala novogodišnji nastup kojem je prisustvovalo više desetina hiljada ljudi. Tokom nastupa, pojedini članovi publike bacali su petarde na binu, a pevačica ih je više puta upozoravala da to ne rade, međutim uzaludno. Marija je zatim govorila u avionu koji je krenuo za Beograd, gde je takođe pokazala člana tima sa slomljenom kosti i rukom u gipsu.

– U 2024. ulazimo gotovo bez očiju, nekoliko zapaljenih petardi, otvoren prelom, ali ništa što može da nas uništi – piše ona. Dodatno, Marija se nakon koncerta oglasila putem interneta i tada je zahvalila svima koji su posjetili događaj, iako je on bio zabilježen i sa nekolicinom incidenata.

– Pa, već sam u 2024. i iscrpljena. Želim da svi znaju da sam se, uprkos nekim čudnim okolnostima i nekim neobičnim ljudima, večeras odlično provela u Zenici. Hvala vam na posjeti i nadamo se da ćemo se ponovo vidjeti nekad i negdje. “, rekla je Marija ovom prilikom.

Inače, Marija Šerifović je nedavno uz pomoć surogat majke ispunila roditeljske obaveze, za koju nema ništa osim pohvala. “Pre nego što sam se odlučila za surogat majčinstvo, mnogo puta sam bezuspešno pokušavala da zatrudnim, što je veoma žalosno. Zaista ne želim javno objašnjavati medicinske razloge za ovo, ali surogat majčinstvo je na kraju bila moja jedina opcija. Ovo je žena koja mi je pomogla da ostvarim svoju najveću životnu želju. Imamo najbliži mogući odnos, pričamo se svaki dan, zajedno smo prošli sve izazove trudnoće, zajedno smo išli na testove…” – kaže Marija otkrivajući kako se odlučila za surogat majčinstvo.