Cijenjena voditeljica Sanja Kužet našla se u posebnoj situaciji dok se priprema za privremeni odlazak iz showa Zvezde Granda. Njezin skori odlazak uvjetovan je neminovnim dolaskom njezina djeteta, za koje se očekuje da će počastiti svijet u mjesecu lipnju. U posljednje vrijeme pojavile su se fotografije koje otkrivaju njezin izgled u ovoj lijepoj fazi trudnoće.

Na temelju fotografija koje je snimila ekipa Paparazzo lovca, vidljivo je da Sanja zrači vitalnošću i ostaje vrlo aktivna tijekom cijele trudnoće. Spekuliše se da bi njenu funkciju potencijalno mogla preuzeti Bojana Lazić, voditeljka Pinka. Osim toga, Bojana, koja je i atraktivna i ima bogato iskustvo kao TV lice, trenutno je uključena u jedan od vrlo popularnih Pinkovih projekata, točnije kao članica emisije “Premijera”.

Nakon pozitivne vijesti, Saša Popović nije gubio vrijeme na razmišljanje o mogućim zamjenama za Sanju. Bojana, koja trenutno radi pod Sašinom palicom u Grandu, pokazala se kao izuzetan zaposlenik, pa se nagađalo da su u tijeku pregovori oko njezine nove uloge. Dok se detalji strogo čuvaju, pouzdan izvor blizak Popoviću otkrio je za Star da je Bojana favorit za Sanjino mjesto.

U ovom konkretnom slučaju, Bojana je također iznijela svoje mišljenje i nije opovrgla optužbe koje su joj upućene. Bojana je kratko izvijestila domaće medije da bi i “Premier Weekend Special” i “Zvezde Granda” na istoj televiziji bili uspješan i povoljan par. Vrijedi istaknuti da je Sanja Kužet majka 14-godišnjeg sina Andrije iz prethodnog braka, a sa sadašnjim suprugom ima i šestogodišnjeg sina Strahinju. Vijest o trudnoći mnoge je iznenadila, pogotovo jer je nedavno u kolovozu proslavila 40. rođendan. No, Sanja je čvrsto odlučila roditi još jedno dijete. Voditeljica emisije “Zvezde Granda” zbog trudnoće neće ostati voditeljka do kraja sezone, jer će otići na porodiljsko odsustvo.