Peđi Jovanoviću je ispunjena dugo očekivana želja – uspešno se pomirio sa suprugom. Pevač je ugrozio svoj brak zbog sopstvenih grešaka, ali je od tada izrazio iskreno kajanje. Posle višegodišnjeg braka, Peđa i Ana Jovanović naišli su na tešku fazu kada se pevač, kako je otvoreno priznao, udaljio od njihove veze. – Moj brak je bio apsolutna katastrofa, rekao je tada.

 

Skrenuo sam u potpuno drugom pravcu, onemogućavajući bilo kome da prati moj život u to vreme. Bilo je neverovatno iscrpljujuće. Bezbroj noći provedenih po kafanama, utapajući tugu u alkoholu… Umesto da se vratim kući posle nastupa, zadržao sam se napolju sa prijateljima… Upuštao sam se u svakakve gluposti! Za sve sam se izvinio i još jednom se izvinjavam“, osvrnuo se Peđa na svoje dosadašnje postupke.

Ljubav koju gajim prema svojoj supruzi  ostaje odlučna i ustrajat će bez zastoja. Zadržavam optimizam da će se okolnosti na kraju vratiti u svoje autentično stanje. Naš sadašnji poduhvat uključuje obnovu naše veze i uvjeren sam da će nas to odvesti nazad na mjesto koje nam pripada. Nisam sam u ovom osjećaju, jer ima i drugih koji dijele isto uvjerenje. Međutim, trudim se. Nekim pojedincima je potrebno dublje razumijevanje svojih grešaka, dok je drugima potreban manji stepen razumijevanja.

Evidentno je da mi je potrebno dalje razumijevanje i lični razvoj. Uvijek postoji prostor za napredak i rast. Ranije nisam bio svjestan svojih grešaka, ali sada kada sam ih svjestan, napravio sam značajne iskorake u svom profesionalnom radu. Tokom svog života nailazio sam na razne greške, ali aktivno radim na njihovom otklanjanju. Ova osećanja su preneta tokom mog nastupa u televizijskoj emisiji “Magazin in”, gde sam otvoreno priznao da potpuno razumem svoju suprugu. Bio je uporan u tomeda je ponovo osvoji i u tome je i uspio.

Odlučujući da ponovo otvore svoja srca za ljubav, par je doneo zajedničku odluku da svojoj vezi pruži drugu priliku. Kako su se odmicali posljednji mjeseci 2023. godine, našli su se ponovo okupljeni, a Peđa je iskoristio svaki raspoloživi trenutak da pokaže svoju nepokolebljivu naklonost prema Ani. Konkretno, oduševio ju je bezbrižnim video-snimkom koji će zazvoniti u Novoj godini, što je Peđu nagnalo da promptno odgovori komentarom.