Saša Popović, nakon još jedne plodne godine, izrazio je želju da ga u mirovini prati dobro zdravlje. U novogodišnjem intervjuu za 24sedam otvoreno je priznao da je Jeleni Karleuši na izmaku oprostio. Nadalje, izrazio je svoju i Suzaninu želju da dočekaju unuka, prisjetivši se i svoje mladosti. Uz to, ponosno je spomenuo svoju nadolazeću prekretnicu od 50 godina u industriji, nagovještavajući da mirovina možda neće biti na pomolu ako se stvari nastave odvijati prema planu.

U ovoj fazi života, sve što mi stariji želimo je jednostavnost. Tijekom naših godina, marljivo smo radili na nakupljanju posjeda, ali sada, u našim godinama sumraka, materijalne brige nemaju veliki značaj. Naš primarni fokus je isključivo na očuvanju dobrog zdravlja. Kad sam otišao u mirovinu, nisam bio siguran kakva mi je budućnost. Od tada je prošlo četiri godine i da nije bilo mog angažmana u “Zvezdama Granda”, vjerojatno bi mi bilo dosta dosadno. Možda me to drži motiviranim, iako mi zadaci lako padaju. Svakog lipnja odradim sedam-osam audicija, izaberem kandidate, osmislim plan formata nadolazeće sezone, kontaktiram žiri, formiram grupe i onda krećemo na utrke.

Možda se čovjek navikne na to, pretpostavljam. Nadalje, krajolik novinarstva značajno se razvio u posljednja dva desetljeća. Uzmite u obzir pojedince koji su cijelu svoju karijeru, u rasponu od 20, 30 ili čak 40 godina, proveli baveći se svakodnevnim zadacima poput prepisivanja ili drugim nekreativnim zanimanjima. Kad nečijem poslu nedostaje kreativnosti, javlja se izazov u osiguravanju dostatne mirovine. Estrada obuhvaća mnoštvo događaja i pojava. Na upit o uspjesima Aleksandre Prijović u pop-glazbenoj industriji, novinari su pitanje uputili Saši Popoviću tražeći njegov komentar.

Podvig koji je postigla Aleksandra Prijović zaista je izvanredan, usporediv s nesvakidašnjim turnejama na koje smo krenuli 1983. godine uz Lepu Brenu i “Slatkog greha”. Ovaj događaj, koji se održava 2023., obećava da će biti neusporediv izvor zabave. Plan je spakirati tri arene u Beogradu i impresivnih pet arena u Zagrebu. Na moje iznenađenje, nikad nisam mogao predvidjeti ovakav razvoj događaja. Aleksandru izuzetno cijenim, smatrajući je jednom od najistaknutijih zvijezda u industriji. Njezino vokalno umijeće doista je iznimno. No, kada je donijela odluku da ne učestvuje u natjecanju “Zvezde Granda” zbog nedovoljnog broja glasova publike, obratila sam joj se. Kad god sa Suzanom dođem u našu kuću u Opatiji, mještani se uvijek raspituju za Aleksandru. Dok je nekima poznat njezin talent, drugima nije, ali svi rado posjećuju njezine koncerte.

Novinar je pitao pridržavaju li se pojedinci u industriji izvedbenih umjetnosti radnog rasporeda koji se temelji na njihovom fizičkom stanju. Je li to i njegov pristup? Na pitanje zašto ne ide u mirovinu, Saša Popović, direktor tvrtke, odgovorio je nesigurno, rekavši da nema svijest o odlasku u mirovinu. I dalje se ponaša kao da nije u mirovini, pojavljuje se u firmi, radi i vodi “Zvezde Granda”. Zdravlje mu je na prvom mjestu, a kroz smijeh pominje čak i mogućnost da dočeka sina Marije Šerifović ukoliko se on kandiduje za “Zvezde Granda”.