Đanijeva borba bez alkohola zabrinula je i njegovu obitelj, o čemu svjedoče šokantne slike. Njegovo nedavno ponašanje na premijeri filma “Nedelja” o Džeju Ramadanovskom samo je dodatno pojačalo njihove brige. Po dolasku u lokal, pjevačica je namjeravala kupiti dvije limenke piva; međutim, ljubazna prodavačica ga je obavijestila da je konzumacija piva ograničena na prostor predvorja i da je unošenje alkohola u kino dvoranu strogo zabranjeno.

  • Čim je pjevač shvatio da može kupiti samo vodu i sokove, odmah se pribrao. No, kada je Slađa primijetila suprugovo razočarenje što nema više piva, nije se mogla suzdržati od smijeha. Đani je bez kraće vremena sasuo salvu psovki prema njoj, a ona nije mogla suzdržati radost što su mu odbili prodati pivo. Rođen 27. siječnja 1973. u Prištini, Radiša Trajković, poznat kao Đani, poznati je srpski folk pjevač. Nizom hitova s ​​vrha top lista, Đani se profilirao kao jedna od najomiljenijih osoba domaće glazbene industrije. Kad god Đani stane na pozornicu čeka ga nezaboravno iskustvo jer on je sinonim za nevjerojatnu atmosferu i ultimativni tulum. Upravo iz tog razloga slogan “Nema Đanija – nema stranke!” je postao toliko popularan.

Sa zapaženom diskografijom koja se sastoji od osam studijskih albuma i opsežnom kolekcijom top hitova poput “Još te sanjam”, “Dođeš samo kad ti je teško”, “Više bih joj vjerovao”, “Nema me, “Sam sam” i brojni drugi, Đani se čvrsto etablirao kao glazbena sila na koju se mora računati.

  • Evo popisa albuma koje je objavio: Đani sa svojom impresivnom diskografijom koju čini osam studijskih albuma među kojima su “Tuđi igrači” (1995.), “Ona žena” (1998.), “Otišla si, pa idemo” (2000.), “Neka pati ta žena” (2001.) , “Ono drugo dvoje” (2003.), “Fali mi sve tvoje” (2005.), “Balkanac” (2007.) i “Još te sanjam” (2010.), podarila nam je brojne hitove s vrha top lista poput “Dolaziš samo kad ti je teško”, “Više bih joj vjerovao”, “Nema me”, “Sam sam” i mnoge druge. Popis albuma koje je objavio je sljedeći: Tijekom godina izašao je niz zapaženih filmova među kojima su “Tuđi igrači” (1995.), “Ona žena” (1998.), “Otišla si, pa idemo” (2000.), “Neka pati ta žena” ( 2001), “Ono drugo dvoje” (2003), “Sve mi tvoje nedostaje” (2005), “Balkanac” (2007) i “Još te sanjam” (2010).

BONUS TEKST:

U NASTAVKU NEKOLIKO ZANIMLJIVOSTI….

Alkohol, kemijski spoj koji se nalazi u brojnim društvima diljem svijeta, služi kao metoda za opuštanje, poticanje društvenih veza i pružanje zabave. Primarna aktivna komponenta u alkoholnim pićima je etanol, dobiven fermentacijom ugljikohidrata poput škroba i šećera. Osim etanola, ova pića mogu sadržavati i dodatne elemente poput vode, šećera, aroma i raznih aditiva. Dolje je nekoliko značajnih čimbenika koji se odnose na alkohol: Utjecaj na tijelo: Alkohol ima psihotropni učinak na središnji živčani sustav, što dovodi do osjećaja opuštenosti, euforije ili inhibicije.

Unatoč tome, prekomjerni unos alkohola može rezultirati nizom štetnih posljedica, poput poremećaja koordinacije, smanjenih inhibicija, poremećaja spavanja, povraćanja, mučnine, au težim slučajevima trovanja alkoholom i smrti. Pretjerana konzumacija alkohola povezana je s brojnim zdravstvenim rizicima, uključujući bolesti jetre poput ciroze, bolesti srca, hipertenziju, oštećenje mozga, povećanu sklonost raku i psihijatrijske poremećaje poput depresije i anksioznosti. Alkohol ima potencijal stvoriti osjećaj ovisnosti kod pojedinaca, što rezultira poteškoćama u regulaciji unosa, razvoju fizičke ovisnosti, izgradnji tolerancije i doživljavanju simptoma ustezanja nakon smanjenja ili prestanka konzumacije.

Stanje alkoholizma može imati štetne učinke na različite aspekte života osobe, uključujući njezino zdravlje, obiteljsku dinamiku, profesionalne napore i opću dobrobit. Alkohol zauzima značajno mjesto u različitim društvenim kontekstima, uključujući svečanosti, okupljanja s voljenima i društvene sastanke. Unatoč tome, prekomjerno uživanje u alkoholu može dovesti do niza društvenih problema, uključujući nasilne radnje, nesreće, kriminalno ponašanje i pogoršanje obiteljskih veza.

Kako bi zaštitili dobrobit i sigurnost opće javnosti, brojne su nacije primijenile zakonske odredbe i smjernice koje reguliraju kupnju, distribuciju i konzumaciju alkohola. Ovi propisi obuhvaćaju različite aspekte kao što su dobna ograničenja za pijenje, ograničenja prodaje alkohola i posljedice za upravljanje vozilom u pijanom stanju. Umjereno uključivanje alkohola u život može pridonijeti zdravom i ugodnom načinu života. Unatoč tome, ključno je prepoznati moguće opasnosti i biti oprezan postavljanjem granica kako bi se spriječile štetne posljedice prekomjernog pijenja.