Ova godina je za britansku kraljevsku porodicu počela jako loše a princ Hari i njegova supruga koji žive u Americi, čini se ne brinu mnogo. Nastavii su sa svojim redovnim aktivnostima kao da se na dvoru ništa ne događa.  Uhvaćena kamerom, Meghan Markle jasno je pokazala svoje nezadovoljstvo dok je odmah otpustila ženu koja je zastala kako bi se fotografirala s princem Harryjem.Nakon što je kružio video na kojem je snimljena polo utakmica 12. travnja, Meghan Markle se suočila s kritikama. Ovaj događaj, održan u Wellingtonu, Florida (Sjedinjene Države), privukao je značajnu pozornost na internetu. Svrha utakmice bila je prikupljanje sredstava u humanitarne svrhe i privukla je oko 300 ljudi.

 

  • U društvu princa Harryja, vojvotkinja se pojavila na humanitarnom događaju, odjenuvši upečatljiv potpuno bijeli komplet. Unatoč tome, trenutak uhvaćen kamerom i naširoko podijeljen na internetu izazvao je raspravu. U viralnom videu se može vidjeti kako Markle suptilno pokazuje ženi da ne stoji pored princa Harryja, preusmjeravajući je na pomalo nespretan način.

Tijekom ceremonije predstavljanja trofeja, pojedinac, potencijalni sudionik polo utakmice, pratio je princa Harryja na pozornici kako bi proslavio trijumf svog tima. Ipak, Meghanina odluka da pored sebe smjesti ženu umjesto Harryja izazvala je burne reakcije na internetu.

Meghanini postupci naišli su na neodobravanje na raznim platformama društvenih medija, uključujući TikTok, gdje su je komentatori označili kao “bezobraznu” i “nesigurnu”.

Posebna objava je izrazila: “Na prilično nespretan način, odbila je zahtjev žene da se fotografira s Harryjem. Bilo je to prilično nepristojno.” To je potaknulo i druge da se pridruže komentirajući: “Stvarno je nevjerojatno kako se prema drugim ženama ponaša tako grubo.”

 

Jedna je osoba razmišljala: “Čini se da joj nedostaje povjerenja u svog supružnika. To je vidljivo u njezinoj stalnoj potrebi da se drži uz njega i daje upute svakoj ženi koja stoji pokraj njega da umjesto toga stane uz nju.”

Neki su promatrači istaknuli Markleine postupke, potaknuti frustracijom: “Wow, je li stvarno samo gurnula tu damu u stranu?” drugi je primijetio: “Ona je prilično hrabra. To je jezivo.

Jedan je komentator izrazio zaprepaštenje postupcima žene koja je djelovala krajnje nesigurno, ističući da se njeno ponašanje odvijalo na javnoj platformi, a svjedočili su milijuni gledatelja kroz objektive brojnih kamera.

 

Putovanje Meghan Markle u svijetu glume nije bilo bez izazova prije nego što se pridružila kraljevskoj obitelji. No, život joj se značajno okrenuo kada je uplovila u vezu s princem Harryjem.Možda je to razlog zašto su njezini uspjesi bili još značajniji, a ona ih i dan danas s ponosom dijeli.

U nedavnom otkriću na društvenim mrežama pojavilo se njezino predkraljevsko porijeklo, pokazujući manje uloge koje je igrala prije nego što je osvojila zlato svojim uspjehom u Suits.

Osim detalja o raznim Meghaninim ulogama, njezina je biografija sadržavala i podatke o njezinoj visini i težini u to vrijeme, jer je to bila nužna komponenta za njezinu glumačku karijeru.

Osim toga, dokumentirane su Meghanine fizičke osobine, uključujući njezinu visinu i težinu u tom trenutku. Otkriveno je da je bila visoka 5’6″ i imala težinu od 113 funti. U daljem opisivanju njezina izgleda, njezina kosa i oči su bile “smeđe” boje.

 

Meghanina televizijska karijera, u vrijeme objavljivanja, bila je relativno ograničena, sa samo nekoliko značajnih uloga. To je uključivalo kratko sudjelovanje u “Općoj bolnici” 2001., gdje je glumila medicinsku sestru po imenu Jill u nizu od dvije epizode, i ulogu u CBS-ovoj znanstveno-fantastičnoj pravnoj drami “Century City” 2004., gdje je tumačila lik po imenu Nataša .

  • Prije ovih obveza, njezina je izloženost bila znatno uža, obuhvaćajući glavne uloge koje je preuzela tijekom svog boravka na Sveučilištu Northwestern i zapaženo pojavljivanje na Nick Newsu tijekom svog djetinjstva u dobi od 11 godina.

U odjeljku sa životopisom nalazio se opsežan popis scenskih uloga, uključujući zapažene izvedbe u produkcijama kao što su Annie, Into the Woods i renomirana drama Stepping Out iz 1984. koju je napisao britanski dramatičar Richard Harris.U vrijeme pisanja ovog životopisa Meghan je imala otprilike 24 godine.Uz svoje plesne i kickboxing sposobnosti, također tečno govori francuski i španjolski.