Tijekom televizijskog gostovanja voditeljica Milica Kon iznijela je manje poznate aspekte svog braka. Tijekom rasprave o mršavljenju u emisiji “Magazin In” pokrenuta je tema kako žene nakon razvoda često teže poboljšanju svoje figure. Milica je potom ispričala intrigantnu osobnu anegdotu. Počela je otkrivajući: “Bilo je vrijeme kada sam se borila sa svojom težinom i zapravo sam molila Marka da se razvede od mene i preuzme skrbništvo nad našom djecom.

  • ” Nastavila je reći: U razgovoru s Markom predložila sam privremenu šestomjesečnu razdvojenost isključivo zbog gubitka kilograma. Moja je namjera bila izdržati razdoblje teškoća bez odgovornosti odgoja djece, usredotočujući se isključivo na svoj put mršavljenja. Marko je bio zatečen mojim prijedlogom i izrazio je negodovanje, savjetujući me da takve misli ne iznosim javno. Međutim, sada sam otvoreno progovorio o tome. Milica je nedavno pričala o podršci koju ima od supruga u raznim aspektima života. Možda je teško povjerovati, ali moj suprug me u potpunosti podržava u prihvaćanju moje ženske strane.

Potiče me da provodim vrijeme sa svojim prijateljima i čak nudi financijsku potporu za naše izlete. Imam slobodu izaći van, dobro se zabaviti i opustiti se. On razumije da ću se vratiti kući i biti poslušan. On se brine za sve naše financijske potrebe, osiguravajući da imamo sve što nam je potrebno. On je doista nevjerojatan. On daje sve od sebe kako bi bio siguran da sam zadovoljna i čak se brine o rezervacijama za nas. Naš brak traje već 12 godina i kroz to vrijeme osjećala sam se kao mlada djevojka. Osim podrške, značajno je doprinio i glazbenoj industriji.

  • Bio je koautor teksta za pjesmu “Crazy Summer Dance” koja je pobijedila na Beoviziji 2006. Sudjelovao je i kao koproducent i koaranžer za pjesmu “Zauvijek volim te” koju je na Eurosongu izvodio Stefan Filipović. Pesma 2008 u Beogradu. Marko Kon, multitalentirani srpski umjetnik, poznat je po svojim doprinosima kao skladatelj, tekstopisac, aranžer, producent i zabavljač u glazbenoj industriji. U suradnji s Milanom Nikolićem imao je čast predstavljati Srbiju u polufinalu Eurosonga 2009. u Moskvi, gdje su izveli svoju zadivljujuću pjesmu Cipela.

Aleksandar Kopec i Marko Kon zajedno su surađivali na brojnim pjesmama. Njihovo partnerstvo visoko je cijenjeno u srpskoj industriji zabavne glazbe, prepoznato je kao jedan od najuspješnijih timova. Do 2009. Kon je svojim vještinama pisanja pjesama doprinio stvaranju više od 800 komada zabavne glazbe i posudio svoje vokale kao prateći pjevač na više od 1000 audio zapisa. Naime, imao je ulogu u stvaranju teksta za pjesmu “Ludi letnji ples”, koja je dovela Flamingose ​​i Luisa do pobjede na Beoviziji 2006. Osim toga, Kon je bio koproducent i koaranžer za pjesmu “Zauvijek”. volim te”, koju je izvodio Stefan Filipović na Eurosongu 2008. u Beogradu, kao predstavnik Crne Gore.

  • Kon je 2009. godine debitovao kao istaknuti pjevač na Beoviziji, gdje je zapaženo izveo pjesmu Cipela. Glazbu za ovu zadivljujuću skladbu radili su Kon, Kobac i Nikolić, dok su se Kon i Kobac pobrinuli za tekst i aranžman. S ukupno osvojenih 19 bodova, “Cipela” je osvojila naklonost žirija i četvrto mjesto u ocjeni publike sa 7,4 posto glasova. Kon je otkrio da je pjesma nastala otprilike godinu dana prije Beovizije i da je prvobitno nosila naziv “Nos”, s drugačijim tekstom.

Kon je za Pesmu Euroviziju 2009. planirao nastup poput postave s Beovizije, uključujući Milana Nikolića na harmonici, tri plesača i prateće vokale Ljubiše Dinčića, Igora Kneževića, Jovana Senjanovića i balerine Katarine Gromilić. Osim toga, pjesma je trebala biti snimljena na engleskom, francuskom i ruskom jeziku. U drugoj polufinalnoj večeri Eurosonga 2009. u Moskvi Nikolić i Kon su osigurali 10. mjesto, ali nažalost nisu uspjeli ući u finale.