Voditeljica Jovana Jeremić trenutno je ispunjena neizmjernom srećom i razvila je jake osjećaje ljubavi prema svom partneru Draganu Stankoviću. U nedavnoj objavi na društvenim mrežama izrazila je nepokolebljivu odlučnost da postane roditelj i dovede dijete u svoj život jer godine polako odmiču. Međutim, ono što je istinski zaokupilo interes javnosti je otkrivanje imena koje je pažljivo odabrala za njezinog budućeg sina.

U intervjuu za “Telegraf” Jovana je izrazila nepokolebljivu sigurnost u svoju odluku da na svijet poželi još jedno dijete. Ispričala je kako joj je sveti Vasilije Ostroški, njezin zaštitnik, pružio duboki osjećaj zaštite, čak joj se više puta pojavljivao u snovima. U znak zahvalnosti Svetom Vasiliju Ostroškom, Jovana je otkrila da će njen sin s ponosom nositi ime Vasilej.

Unatoč početnim očekivanjima da će se to dogoditi ranije, voditeljica “Novog jutra” Jovana Jeremić i njen partner Dragan Stanković konačno su se prvi put zajedno pojavili pred kamerama. Osim toga, ovom prilikom su im se pridružili Miloš i Mihajlo, sinovi uglednog hljebnog velikaša. “Ona je zaista izuzetna domaćica. Otkad je u našem kućanstvu, postali smo složna obitelj. Stvarno je izuzetna. Češnjak koji je ove godine pripremila bio je apsolutno vrhunski”, pohvalio se Mihajlo u razgovoru za “Premijeru”. Nakon formalne izjave, Jovana je otkrila kako namjerava uzeti privremeni prekid iz medijske industrije.

– U veljači se namjeravam povući iz medija i posvetiti osobnim nastojanjima. Uzet ću pauzu. Trenutno sam uronjena u svijet pečenja. Nedavno sam imala priliku da provedem tri dana u Grockoj i četiri dana u Beogradu i moram reći da uživam ovde“, ispričala je Jovana tokom intervjua za „Premijeru“. Navela je da je Dragan pravi gazda i uložio je značajna sredstva u posao i predano marljivo radi.