Mladen Radulović, bivši uspješni maneken, afirmaciju je stekao ne samo kao bivši dečko Seke Aleksić i Anabele Atijas, već i kao sudionik reality showa “Big Brother”. Njegovo pojavljivanje u emisiji brzo mu je priskrbilo veliku i odanu bazu obožavatelja, što ga je učinilo istaknutom osobom u medijima. Iako se o njemu često pričalo o romantičnim vezama Seke Aleksić i Anabele Atijas, Mladen je na kraju nestao iz javnosti, što je dodatno zaintrigiralo njegove obožavateljice.

Mladen Radulović, bivši maneken, ostao je relativno neviđen u javnosti pa mnogima nije poznat njegov trenutni izgled. Međutim, opće je poznato da je godine posvetio očuvanju svog atraktivnog imidža, marljivo vodeći računa o prehrani i intenzivnoj tjelesnoj aktivnosti kako bi održao zavidnu tjelesnu građu. Mladen je u više navrata ispričao anegdote o svojim odnosima s istaknutim pojedincima, izražavajući:

– Putevi su nam se ukrstili tijekom produkcije spota za pjesmu “Aspirin”. Kako je vrijeme prolazilo, naše početno poznanstvo preraslo je u istinsko prijateljstvo, a na kraju se razvilo u duboku i duboku ljubav. Razmišljanje o prošlosti nije moja preferencija; Nalazim utjehu u prihvaćanju sadašnjeg trenutka i željnom planiranju svojih težnji za budućnost. Naravno, Mladen ostaje sastavni dio tih težnji – otkrila je Seka 2007. No, ovoj lijepoj ljubavnoj priči na kraju je došao kraj, što je rezultiralo srceparajućim prekidom.

Budući da je duže vrijeme boravio u Los Angelesu, Mladenove fotografije na Instagramu dokaz su njegove predanosti održavanju svog izgleda. Nakon otkrića da je u vezi s partnericom Isidorom i da su u iščekivanju djeteta, svi kasniji tragovi vezani uz njegov emotivni život naglo su nestali. Zbog Mladenove ograničene aktivnosti na Instagramu, njegovo trenutno zanimanje ostaje misterij.