Ceca i Veljko dijele jedinstvenu vezu. Među članovima obitelji Ražnatović samo su rijetki odabrani počašćeni. Dok su obilježavali svoj rođendan, pojavio se još jedan razlog za veselje. Poznata pjevačica Ceca ima jedinstvenu vezu sa Veljkom, svojim sinom, zbog čega je otkrila nedavni događaj. Iščekivanje lijepih vijesti je opipljivo jer Veljko i Bogdana željno iščekuju dolazak trećeg sina.

  • U međuvremenu, Cecin sin je pobijedio u meču protiv Vahida Abasova. Primajući odmah čestitke od svoje najveće navijačice, majke, ali i supruge Bogdane, uživao je u slavlju svoje pobjede. Pokazujući svoj neizmjerni ponos, njegova majka je na Instagramu izrazila svoje divljenje. Svetlana Ražnatović, poznata i kao Ceca, renomirana je turbo-folk pjevačica u Srbiji, koju često nazivaju i “srpskom majkom”. S uspješnom karijerom koja obuhvaća šesnaest studijskih albuma i približno sedam milijuna prodanih primjeraka, Ceca se etablirala kao jedna od najprodavanijih srpskih izvođačica u povijesti.

Ne samo da je prepoznata po svom glazbenom talentu, već je Ceca slavljena i kao glumica i poduzetnica. Njen utjecaj na srpsku glazbenu scenu i kulturu je nemjerljiv, a njeni albumi i pjesme postaju sastavni dio srpskog kulturnog tkiva. Ceca, rođena kao Svetlana Ražnatović 14. lipnja 1973. godine u Žitoraži, u tadašnjoj Socijalističkoj Republici Srbiji, skromnih je početaka. Njeni roditelji, učiteljica Mira i bravar Slobodan Veličković, skromno su odgajali Cecu i njenu mlađu sestru Lidiju, koja je od nje mlađa samo 11 mjeseci.

  • Na njezino odrastanje uvelike je utjecalo dragocjeno vrijeme koje je provodila s bakom i djedom, koji su odigrali značajnu ulogu u njezinom ranom odrastanju i odgoju. Cecina strast prema glazbi očitovala se u mladosti, pokazujući njezin prirodni talent. Nakon završene osnovne škole odlučila se u potpunosti posvetiti glazbenoj karijeri, što je bio ključni trenutak u njezinu životu. No, Ceca je i te kako prepoznala važnost obrazovanja te se uspjela odlikovati akademskim uspjehom, završivši srednju veterinarsku školu s odličnim uspjehom.

Ovo razdoblje njezina života postavilo je temelje za njezin budući uspjeh, ističući njezinu sposobnost da uravnoteži svoje obrazovne i profesionalne težnje. Svetlana Ražnatović, poznatija kao Ceca, na svoj je glazbeni put krenula još u djetinjstvu. Sa samo devet godina prvi je put stala na pozornicu, a tek s trinaest godina na obiteljskom odmoru na crnogorskom primorju njezin je izuzetan talent zaokupio pozornost renomiranog harmonikaša Mirka Kodića.

  • Odigrao je ključnu ulogu u njezinoj podršci dok je snimala svoj prvi album. 1988. godine postigla je trenutni uspjeh izdavanjem svog prvog albuma “Cvetak zanovetak”. Na Festivalu narodne muzike Ilidža njena pjesma s albuma je naišla na priznanje i donijela joj pohvale publike i žirija. Taj ključni trenutak u njezinoj karijeri omogućio je izlazak albuma pod etiketom PGP RTB.

Nakon početnih uspjeha, Ceca je 1989. objavila album “Ludo srce” koji je postigao veliku popularnost. Publika se vrlo brzo zaljubila u hitove poput “Budi dečko moj”, “Lepotan” i “Zabranit ću srcu svom da te voli”. Nastavljajući niz trijumfa, Cecin treći album, “Pustite me da ga vidim”, objavljen 1990. godine, sadržavao je pjesme poput “Cipelice”, “Drugarice, prokletnice” i naslovnu pjesmu. Ova rana postignuća učvrstila su Cecin položaj kao jedne od istaknutih figura u žanru turbo-folka.