Miloš Biković najavio je svoje prisustvo na filmskom festivalu u Moskvi. Miloš Biković blista kao jedna od najvećih zvijezda 46. međunarodnog filmskog festivala u Moskvi. Miloš Biković, renomirani srpski glumac koji je postigao značajan uspjeh u Rusiji, trenutno se bori za nagradu sa svojim najnovijim filmom “Bauk”. U režiji Gorana Radovanovića, film istražuje NATO bombardiranje Srbije kroz oči osmogodišnjeg dječaka, koji hrabro održava svoju nevinu perspektivu svijeta.

  • Miloš Biković je na Moskovskom filmskom festivalu ponosno istaknuo svoj status jedne od najistaknutijih zvijezda Rusije, nacije slavne po svojoj slavnoj filmskoj industriji. Unatoč tome što ga je na crvenom tepihu uhvatio jak pljusak, atraktivni glumac ostao je dobro raspoložen. Iako je njegov dotjeran izgled možda malo pokvarila kiša, on je odbio dopustiti da mu priguši osmijeh, a počastili smo se i svježim prizorom – dodatkom brkova. Godine 2011. imao sam privilegiju prvi put prisustvovati moskovskom festivalu, prikazujući film “Montevideo, bog video”.

Bilo je to nevjerojatno iskustvo jer smo počašćeni nagradom “Simpatije publike”. U to vrijeme nisam ni slutio da će ovo biti početak posebne veze između mene i publike, one koja će biti nagrađena njihovom nepokolebljivom podrškom i privrženošću u godinama koje dolaze. Sada, kada prvi put predstavljam film “Bauk” kao producent, ne mogu a da to ne vidim kao pozitivan znak i ogromnu čast.

  • Miloš Biković, ime koje je postalo sinonim za uspjeh i talent u srpskoj i ruskoj filmskoj industriji, izgradio je izuzetnu karijeru kroz nezaboravne izvedbe koje su osvojile srca publike i kritike. Opsežna filmografija Miloša Bikovića doista je izvanredna, u kojoj se nalaze kako uspješna domaća ostvarenja koja su osvojila publiku u regiji, tako i međunarodni projekti koji su ga doveli do svjetske prepoznatljivosti. Njegove izvedbe ne samo da pokazuju njegove iznimne glumačke vještine, već i njegov talent za tumačenje složenih likova s ​​dubokim emocijama i istinskom ljudskošću.

U ovom uvodu zadubit ćemo se u fascinantan život i karijeru Miloša Bikovića, istražujući zamršenost njegove biografije na ekranu i izvan njega. Rođen 13. siječnja 1988. godine u Beogradu, Miloš Biković na ovaj je svijet došao kao sin Milana i Marije. Uz starijeg brata Mihaila, koji trenutno služi kao iguman manastira Jovanja, proživeo je detinjstvo u senci rastanka roditelja. Nakon razvoda, Milošev otac je donio odluku da se preseli u Njemačku, ostavivši malog sina i majku.

Miloš je krenuo u obrazovnu odiseju koja je započela u Vršcu, gdje je završio osnovno obrazovanje, a nastavljena u Beogradu, gdje je uspješno završio cijenjenu Četrnaestu beogradsku gimnaziju. Njegova strast prema scenskoj umjetnosti procvjetala je pod vodstvom Snežane i Nenada Nenadovića, kao iu renomiranoj školi glume i govora DADOV. Vrhunac njegova obrazovnog puta bio je poslijediplomski studij na prestižnom Fakultetu dramskih umjetnosti, gdje je stekao uglednu titulu pod mentorstvom profesora Dragana Petrovića.

  • Miloš Biković, čije je umjetničko putovanje počelo u domaćim televizijskim serijama, brzo je osvojio publiku ulogom Nebojše u hvaljenoj emisiji “Stižu dolari”. Njegova urođena sposobnost da bez napora prenese emocije i unese autentičnost u svoje likove dovela ga je do velike popularnosti među gledateljima. Nastavio je širiti svoj televizijski portfelj izvanrednim glumačkim umijećem, ostavivši neizbrisiv dojam u seriji “Bijela lađa”.