U posljednje vrijeme došlo je do pomaka medijskog fokusa kada je pjevačica u pitanju. Dok se o njoj često raspravljalo o njezinim ljubavnim vezama, to više nije slučaj. Danas su sve oči uprte u sina Dare Bubamare, koji izaziva veliku pažnju kada god se pojavi na “Instagram” profilu svoje slavne majke. Oduševljeni promatrači ne propuštaju komentirati nevjerojatnu transformaciju ovog mladića u sportaša i uzora.

Unatoč razvodu, poznata folk pjevačica i njen bivši suprug Milan Kesić održavaju jaku vezu, prvenstveno zbog zajedničke obaveze prema sinu Kosti. Njihova nepokolebljiva predanost vođenju svog sina prema prosperitetnoj budućnosti izvor je neizmjernog ponosa za oboje. Shodno tome, Dara često predstavlja svog sina na svojim platformama društvenih medija, pokazujući svoju duboku privrženost s najvećom radošću.

Bez otpora, pjevačica je predstavila svoje izvanredno potomstvo javnosti. Fotografija snimljena u noćnom klubu, na kojoj je prikazan Konstantin zajedno s majkom i družicom, zapanjila je promatrače brzinom njegovog rasta. Mnogima se činilo kao da je vrijeme prohujalo, a sin Dare Bubamare sazrio je u tren oka. Iako je bio sličan svom ocu, mladić je neosporno naslijedio brojne kvalitete od svoje majke, uključujući žar prema glazbi, pjevanju, prihvaćanju života i automobilima.

Svi koji ga poznaju Kostu općenito smatraju uzornom osobom. Ističe se u akademskom, sportskom pogledu i posjeduje profinjeni bonton i kulturno ponašanje. S obzirom na ove kvalitete, njegova majka bez sumnje može biti mirna i bez brige, jer on neće biti izvor nevolja. Međutim, ne možemo jamčiti da se isto može reći i za mlade žene u njegovom životu, te hoće li one uspjeti izbjeći bol u njegovom prisustvu. Unatoč tome, njegovi roditelji mogu biti neizmjerno ponosni na njega, što dokazuju Darine objave na društvenim mrežama, u kojima je njezin voljeni sin u središtu pozornosti.