Već pet decenija Neda Ukraden drži cijenjenu poziciju voljene pjevačice u cijelom regionu. Još na samom početku svoje muzičke karijere, brzinom svjetlosti je osvajala srca publike. I dan danas, mnogi vrlo rado slušaju njene pjesme. Sa svojom mudro uloženom zaradom, sada posjeduje kolekciju raskošnih nekretnina. Pored raskošnog stana u Beogradu, pevačica poseduje još dva imanja na obali mora.

 

  • Smještena u Bokokotorskom zalivu koji oduzima dah, raskošna vila služi kao Ukradenino spokojno utočište tokom njenih zasluženih odmora sa bine. Još jedno luksuzno prebivalište nalazi se u očaravajućem gradu Imotskom u Hrvatskoj. Svakog ljeta, pjevačica i njena porodica putuju u Crnu Goru, tačnije u zadivljujuću Boku Kotorsku, kako bi uživali u zajedničkim trenucima radosti. Okićeno živim cvećem, pevačevo lično utočište smešteno je usred bujne vegetacije. Zaklonjeno veličanstvenim mediteranskim baldahinom, prostrano dvorište neprimetno se stapa sa obližnjom plažom njene luksuzne vile.

Neda objašnjava da posjedovanje kuće zahtijeva veliki trud, jer stalna renoviranja i održavanje postrojenja ostaju stalni zadaci. Trenutno je primarni fokus na dvorišnim pločicama. Smatrajući to oblikom aktivnog odmora, Neda je izrazila zadovoljstvo ovim konkretnim projektom.

Pažnju imućnih ruskih pojedinaca koji su želeli da ga kupe privukla je Nedina luksuzna višespratna vila; ipak je odbila njihovu ponudu. “Ova rezidencija ima značaj koji prevazilazi njegovu puku vrijednost imovine”, objasnila je ona. „Duboko je isprepletena sa istorijom porodice mog bivšeg supruga Milana Bilbije, koja je generacijama zvala ovo mesto domom.

Bilo je to 70-ih godina kada me je prvi put uveo u ovu zadivljujuću kuću i odmah sam bila opčinjena. Moja ćerka, Jelena, stvorila je neopisivu vezu sa ovim mestom. Palo mi je na pamet da ću odlaskom iz ove kuće svojoj unuci oduzeti drage uspomene koje ona nosi.

Na svom profilu Neda često ističe balkon, svoj omiljeni prostor u kući, i dijeli brojne fotografije koje su tamo snimljene. Kurir je svojevremeno imao privilegiju da čuje za Nedine vanredne svečanosti. Ne pevam samo ja; svi se okupljamo da se pridružimo proslavi.

Pevanje se nastavlja do ponoći, a onda se okupljamo na terasi kako bismo u potpunosti uronili u radosnu atmosferu. Ove nezaboravne proslave ostavile su trajan utisak u Nedinoj glavi. Poznata pjevačica Neda Ukraden nedavno je renovirala i preuredila svoju drugu raskošnu vilu uz more, smještenu u hrvatskom gradu Imotskom.

Ova lokacija zauzima posebno mjesto u Nedinom srcu jer je na njoj rođena i provela svoje rane godine do druge godine. Zbog očevog zanimanja, Neda je tokom školovanja morala često da menja školu, ali je na kraju našla stalni dom u Beogradu.

Što se tiče Nedinog privatnog života, bila je uključena u romantično partnerstvo sa Milanom Bilbijom u periodu od deset godina, što je na kraju rezultiralo trogodišnjim brakom pre nego što se na kraju razvela. Uprkos raspadu braka, uspeli su da održe prijateljski odnos zbog zajedničke odgovornosti za ćerku Jelenu.

  • Nažalost, Neda nije mogla da prisustvuje Milanovoj sahrani 2013. jer je uz zeta Pecu bila preokupirana brigom o svojim unukama bliznakinjama Nedi i Aleksandri. Kako je vreme odmicalo, Neda je u svoju ljubavnu porodicu ugostila još jednu unuku, Dušana.

Pored toga, njen voljeni pas, Deja, drži neraskidivu vezu s njom. Neda je donijela svjesnu odluku da ne ulazi u drugi brak, jer je pokušavala da pronađe odgovarajućeg partnera koji bi mogao da prati njen brzi životni stil. Umjesto toga, posvetila se svojoj karijeri i njegovala voljene osobe.

  • Uprkos pozivima da učestvuje u rijalitiju “Farma”, profesionalne obaveze su joj ometale mogućnost učešća. Nadalje, uprkos medijskim spekulacijama oko potencijalne romantične veze između Nede i muškarca koji je bio četiri decenije mlađi od nje, ona je žestoko odbacila takve navode.

I pored veze sa Nedom i Sašom Popovićem, kao i suprugom Dragane Mirković, Tonijem, pevačica insistira da njihov odnos ostane prijateljski. Ona čvrsto tvrdi da njen unuk ima najveći značaj u njenom životu i veoma ga ceni.

Dok kritičari često primjećuju Nedine česte posjete plastičnom hirurgu, ona pojašnjava da se samo dva puta godišnje podvrgava tretmanima podmlađivanja lica radiotalasima. Pored toga, učestvuje u anticelulitnim programima i kavitacionim procedurama u kozmetičkim salonima.

Prihvaćajući zdrav način života, Neda vodi računa o tome da ostane hidrirana, da se pridržava hranljive dijete, bavi se tenisom i plivanjem, redovno posjećuje teretanu i ponosno se razmeće svojom tjelesnom postavom u kupaćem kostimu, čak iu svojim sedamdesetim.