Pjevačica Danijela Martinović ostala je ugodno iznenađena gestom svog dečka. Nakon raskida dugotrajne veze s Petrom Grašom, pjevačica Danijela Martinović doživjela je iznenađujuću promjenu na životnoj putanji. Isprva je tugu ublažio Josip Plavić, bivši kriminalistički inspektor koji je postao romantični partner Danijele Martinović. Danijela je u intervjuu za hrvatske medije podijelila uzbudljivu vijest o ambicioznom pothvatu nje i partnera.

  • Nakon dvije godine ljubavi, krenuli su na put izgradnje vlastite kuće iz snova. “Ispunjena sam neizmjernom radošću dok zamišljam kako će naša kuća postati naše osobno utočište”, izjavila je. Par predano vodi računa o svakom detalju u kući, a Danijela je izrazila zahvalnost timu pojedinaca koji su svim srcem posvećeni oživljavanju njihovog doma, prenijela je za 24sata.rs. Svojom inspiracijom Danijela je motivirala svog partnera da ponovno probudi ljubav prema glazbi i pridruži se bendu Izvan zakana, što je rezultiralo time da emotivni partneri sada dijele dodatnu zajedničku strast.

Tijekom intervjua za medije, pjevačica je otvoreno izrazila svoju ljubav prema Josipu i podijelila svoje iskrene misli o njemu. Opisivanje Josipa pokazalo mi se prilično izazovnim, jer nikada nisam imao privilegiju susresti pojedinca poput njega. On služi kao moje utočište, moje sigurno utočište, moj stup snage i moj nepokolebljivi izvor podrške. Rođen u Splitu, Petar Grašo potomak je Snježane i Zorana Graše.

  • Njegov uspon do slave počeo je kada je Oliver Dragojević predstavio jednu od svojih najranijih skladbi, “Boginja”, na festivalu Dora 1995. Nakon tog proboja, Petar je uspostavio plodnu suradnju s renomiranim umjetnicima kao što su Oliver Dragojević, Doris Dragović, Danijela Martinović, Tonči Huljić , Goran Bregović i Lepa Bren. Godine 1996. postigao je golemu popularnost pobjedivši Zadarfest, renomirani glazbeni festival, sa svojom zanosnom pjesmom “Trebam nekoga”.

Sljedeće godine osvaja drugo mjesto na Dori, hrvatskom natjecanju za izbor predstavnika za pjesmu Eurovizije. Sljedeće godine trijumfirao je kao skladatelj na Dori, što je rezultiralo izvedbom pjesme “Neka mi ne svane” Danijele Martinović, koja je predstavljala Hrvatsku na Eurosongu 1998. u Birminghamu. Zanimljivo, osigurala je peto mjesto u konačnom poretku. Trenutačno ima istaknutu poziciju omiljenog pop pjevača u Hrvatskoj, a njegova slava seže u Srbiju, Bosnu i Hercegovinu, Sloveniju i Makedoniju.

  • Grašin glazbeni talent nije ograničen samo na pjevanje; Sudjelovao je i kao koautor teksta za pjesmu “Metak sa posvetom” uz Antoniju Šolu, koja se nalazi na albumu Lepe Brene Začarani krug iz 2011. godine. Osim toga, pokazao je svoje skladateljsko umijeće stvarajući glazbu za istu pjesmu. Godine 1998. napisao je pjesmu “Neka mi ne svane” za Danijelu Martinović, kojom je trijumfirala na natjecanju “Dora” i osigurala mjesto na cijenjenoj manifestaciji “Eurovizija”, gdje je zauzela impresivno peto mjesto.

Na festivalu “Melodije hrvatskog Jadrana” u Splitu pobjedio je 1997. godine zanosnom izvedbom pjesme “Ne boli me”, čime je osvojio prestižnu nagradu “Zlatni galeb”. Njegov talent nastavio je sjati jer je 2003. godine osvojio prvo mjesto na “Splitskom festivalu” s očaravajućom pjesmom “Vera od suvog zlata”. Njegovom uspjehu na festivalu tu nije kraj, jer je ponovno trijumfirao 2015. godine, osvojivši cijenjeni Grand Prix zadivljujućom izvedbom pjesme Moje zlato. Godine 1994., prije nego što će krenuti na solo put, nekoliko mjeseci proveo je kao član grupe Magazin.

  • Njegova karijera pjevača i tekstopisca započela je stvaranjem pjesme “Boginja” 1995. godine. Iste godine Oliver Dragojević je na “Dori” izveo upravo tu pjesmu i zauzeo impresivno drugo mjesto. Osim toga, Oliver je na svoj album uvrstio Grašinu skladbu “Vrime Božje”. Sljedeće godine svjedoči Grašinoj odluci da na “Dori” sudjeluje kao izvođač. Opčinjavao je publiku svojom izvedbom pjesme Otkada nije mi tu, trijumfalno zauzevši osmo mjesto.