Javnost je dobro upoznata s brojnim skandalima koji se vežu uz starletu Božanu Vujinović, koja je slavu stekla kao playboyeva zečica. Osim toga, na njezin je život duboko utjecala obiteljska tragedija prije nekoliko godina, ostavivši značajan trag na njoj.

Starleta je prije nekoliko godina doživjela poražavajući gubitak kada je njezin otac tragično okončao vlastiti život. Ovaj ju je događaj potpuno slomio. Šuškalo se da se na tako drastičan postupak odlučio zbog lažnih optužbi oko Božanina bavljenja prostitucijom. Sada je odlučila otvoreno govoriti o ovoj osjetljivoj temi.

U dobi od četiri godine moji su se roditelji razveli, što je rezultiralo sudskom presudom kojom mi je vrijeme s paterom Božidarom ograničeno na nedjelje. Odvajanje od moje majke bilo je teško iskustvo, jer sam žudio za očinskom ljubavlju koja je bila odsutna i stalno je tražila da je ispuni moja majka. Kako sam odrastala, pater Božidar se pokušao sa mnom ponovno povezati, ali bilo je prekasno. Njegove borbe s alkoholizmom, koje su me i tada mučile, dodatno su nas udaljile i dan danas imam averziju prema prekomjernom opijanju. Ne samo da je bio poznat po alkoholizmu, već je pokazivao i emotivnu nestabilnost, kako je starleta ispričala u intervjuu za “Informer”.

Nekoliko godina isticala je izostanak bilo kakve komunikacije s ocem, sve do samo tri mjeseca prije njegove smrti kada su napokon pomirili nesuglasice. Intrigantno je primijetiti da se nikada nije prijavio u vojsku zbog dokumentiranih dokaza o njegovoj mentalnoj nestabilnosti. Tijekom njihova braka često bi mojoj majci prijetio mislima o samoubojstvu kad god bi se susreo sa životnim izazovima. Iako smo tijekom godina izgubili kontakt, imala sam osjećaj da nešto nije u redu tri mjeseca prije nego što se okrenuo protiv mene. Posjetio sam ga u stanu, gdje je briznuo u plač. Imali smo iskren razgovor o tome koliko je važno ne ozlijediti se. Kao malo dijete, uvjeravao sam ovog odraslog čovjeka da se svaka prepreka može savladati.

Obećao mi je da si neće oduzeti život i ja sam otišla. Zadnja komunikacija koju sam dobio od njega bila je oproštajna poruka. Spavao sam u to vrijeme, a kad sam se probudio, dočekale su me srceparajuće riječi “Volim te tata” na telefonu, uz poražavajuću vijest o njegovom samoubojstvu. Sjećam se da sam vrištala iz sveg glasa, strahujući da će mi pluća prsnuti. U dobi od 20 godina imao sam ograničeno znanje o životu kada si je oduzeo život hicem u glavu. Osjećala sam se izolirano i bez ikakve podrške dok sam prolazila kroz ogromnu tugu i suočavala se s osudom onih oko sebe. I dan danas gajim kivnost jer nije bio uzor snage, nego netko tko je podlegao slabosti. Izigrao je moje povjerenje – prisjetila se.

Osim što se osvrnula na optužbe za bavljenje prostitucijom, Božana je otkrila i je li ikada bila privođena zbog takvih aktivnosti. “Dosljedno sam opovrgavala neistine iznesene u medijskim člancima. Kroz pravne postupke izašla sam kao pobjednik u svakom dosadašnjem sporu. Oni koji pokušavaju osporiti moj položaj samo sebi stvaraju neprijatelje, jer ostajem nepokolebljiva u svojoj odluci. Uvijek sam ostala neotporna na manipulativne šeme”, samouvjereno tvrdi. Za razliku od većine starleta, istaknula je kako joj namjera nije profitirati od platforme koja prodaje eksplicitne fotografije, istaknuvši se kao jedna od rijetkih koja zastupa takav stav. “Ne mogu kompromitirati svoj integritet upuštajući se u transakcije intimnosti za puke svote od 5 ili 10 dolara. Jedina okolnost pod kojom sam se skinula bila je za cijenjenu publikaciju poznatu kao “Playboy”.