Ivan Ivanović, poznati srpski glumac i voditelj, proslavio se svojom vrlo hvaljenom emisijom “Večeri s Ivanom Ivanovićem”. Emisija je vrlo brzo osvojila publiku svojim duhovitim humorom i neskrivenim kritikama političara i pjevačice Jelene Karleuše. Naime, Karleuša je do 2013. protiv TV Prve podnijela oko 50 prijava zbog klevete i uznemiravanja. Ivanovićev samozatajan humor, osobito s obzirom na njegovu visinu od 175 cm, zavolio je javnost i učinio ga omiljenim među ženama. Naime, njegova bivša supruga također je privukla značajnu pozornost lokalne zajednice.

Zorica Trivić se nakon raspada braka s poznatim televizijskim voditeljem Ivanom Ivanovićem svjesno odlučila na povučen život, namjerno izmičući svjetlima medija. Ivan Ivanović često se prisjeća svoje bivše supruge, a njihova se ljubavna priča zauvijek urezala u sjećanje. Ivan se često osvrće na slučajeve u kojima je trijumfalno zarobio njezinu ljubav, a njihova ljubav služila je kao amblem trajnog i otpornog druženja.

Zajednicu Ivana i Zorice obilježilo je pravo oduševljenje što će postati roditelji, što je dodatno pojačano dolaskom njihove kćeri Staše. Ivanova javna slika dosljedno je prikazivala blaženi bračni život, prikazujući njihovu ljubav kao amblem trajne i bezvremenske odanosti.

Njihov brak se pogoršao 2011. godine, što je dovelo do konačnog razvoda. U početku nisu očekivali ovakav ishod. Nakon razvoda Zorica, koja je imala karijeru u bankarstvu, postupno se povlačila iz javnosti, posebice nakon što je Ivan osnovao novu obitelj. Zorica je jedno vrijeme boravila u Milanu, sačuvavši svoj autentičan izgled, o čemu svjedoče i fotografije nastale na obiteljskim okupljanjima. Cijelo to vrijeme njezina primarna pažnja bila je posvećena njezinoj kćeri Staši, što je vidljivo iz njihovih zajedničkih profilnih slika na društvenim mrežama.

I nakon brojnih godina koje su prošle od razvoda, Zorica Trivić ostaje ustrajna u svojoj sklonosti mirnoj egzistenciji, zaštićenoj od znatiželjnih očiju medija. Očuvanje njezine privatnosti poprimilo je golemu važnost, o čemu svjedoči njezino namjerno povlačenje iz javne sfere, svjesna odluka da vodi život udaljen od nadzora javnosti.