Sanja Wolf, poznata i kao Sanja Vučić, javnu afirmaciju stekla je sudjelovanjem u glazbenoj grupi Hurricane koju čine ona i još dvije iznimno talentirane djevojke Ksenija i Ivana. Sa svojim neospornim muzičkim talentom i zadivljujućom ljepotom, postala je jedna od najomiljenijih osoba u Srbiji. Publika je toplo prihvatila njezin debitantski album “Remek djelo” kada je izašao prošle godine. Rođena u Kruševcu 8. kolovoza 1993. godine, trenutno živi i radi u Beogradu.

  • Prije angažmana u renomiranoj grupi Hurricane, bila je članica ZAA, reggae benda, te su zajedno s ponosom predstavljali Srbiju na Eurosongu. Nedavno je progovorila o iskustvima iz djetinjstva i dugotrajnoj traumi koja je i dalje prati. Navodno sam dobila pismo od jedne osobe, što me jako razveselilo jer nikada prije nisam doživjela takvu pažnju dječaka. Na kraju sam joj se povjerila o tom novootkrivenom interesu, samo da bih otkrila da to uopće nije bio muškarac, već ona.

Ovo otkriće je bilo prilično uznemirujuće, jer je još jednom istaknulo činjenicu da je netko koga sam smatrao prijateljem bio neiskren prema meni. Iskustvo je ostavilo trajan traumatičan utjecaj na mene. Rođena 8. kolovoza 1993. u Kruševcu, Sanja Vučić je svestrana srpska pjevačica poznata po svom doprinosu različitim žanrovima uključujući jazz, reggae, ska, dub, punk-rock i pop. Trenutno je aktivna članica ženske grupe Harikejn (Uragan). Živeći i nastavljajući svoju karijeru u Beogradu, ona nastavlja imati značajan utjecaj u glazbenoj industriji.

  • Od ranog djetinjstva otkrila je svoju strast prema pjevanju i njome se marljivo bavila. Glazbeno obrazovanje stekla je u osnovnoj i srednjoj školi u rodnom gradu, gdje je aktivno sudjelovala u crkvenom zboru i lokalnoj etno skupini. Tijekom srednjoškolskih godina osnovala je i vodila više bendova, pokazujući svoj talent i predanost. Na kraju je otišla u Beograd, gdje se pridružila reggae-dub bendu ZAA i sudjelovala na njihovom albumu “What About” 2014. godine. Dvije godine kasnije, bila je počašćena da predstavlja Srbiju na Eurosongu. Svojom zadivljujućom pjesmom “Goodbye” osigurala je 18. mjesto u ukupnom poretku.

Ubrzo nakon toga postala je članica ženske grupe Harikajn, koja je vrlo brzo stekla afirmaciju. Zajedno su izdali nekoliko engleskih singlova, ali njihov hit “Favorito” iz 2019. doveo ih je do nevjerojatne popularnosti. Nadovezujući se na ovaj uspjeh, uslijedili su vrlo uspješni singlovi “Avantura” i “Brzi prsti”. U ožujku 2020. izabrani su da predstavljaju Srbiju na Eurosongu s pjesmom “Hasta la vista”, ali je događaj nažalost odgođen zbog globalne pandemije izazvane koronavirusom.

  • Rođena 1993. u Kruševcu, Sanja Vučić odrasla je u obitelji posvećenoj glazbi, njegujući svoju strast prema umjetnosti od malih nogu. Dok su njezini roditelji bili samoprozvani “rokeri u duši”, uglavnom su izvodili narodnu glazbu. Sanjine formativne godine provele su u rodnom gradu, gdje je uživala u društvu prijatelja iz susjedstva. Dane bi provodili igrajući se u dvorištu zgrade, dijeleći ne samo zajedničke interese već i voljene ljubimce.

Uspostavila se bliska veza s njezinom susjedom Draganom, jer su osmislile tajne kodove za komunikaciju preko zajedničkog zida svojih soba. Zajedno su sanjali o izgradnji prozora koji bi im omogućio neograničene posjete. Sanja je bila izvrsna u OŠ “Jovan Popović” dok je paralelno pohađala nižu glazbenu školu i učila engleski jezik. Nakon toga upisuje Odsjek solo pjevanja Srednje glazbene škole “Stevan Hristić” vođena željom da ostvari karijeru operne pjevačice.