Tijekom 1980-ih Marina Perazić, renomirana hrvatska pjevačica, stekla je priznanje pjesmom “Cookies” koja je osvojila vrh top lista. Osim toga, surađivala je s pop duom Denis&Denis, doprinijevši njihovim popularnim pjesmama kao što su “Program tvo kompjutera”, “Soba 23” i “Ja sam lažljivac”. Perazić je u to vrijeme u Jugoslaviji bio smatran utjelovljenjem senzualnosti i privlačnosti.

Nakon što je svoj glazbeni put započela u zboru “Jeka Primorja”, pjevačica je kasnije postala članica grupe “Sigma Tau” tijekom studija. U suradnji s Davorom Toljom osniva elektro-pop bend Denis&Denis. Njihov demo album snimljen je 1982. godine, osvojivši publiku Marininim očaravajućim glasom i svojom posebnošću. Dvije godine kasnije, 1984., objavljuju album “Čuvaj se”, koji je časopis “Rock” proglasio najboljim albumom godine. Iste godine postižu i veliki uspjeh sa hit singlom “Program tvo kompjutera”.

Godine 1985. predstavili su svoj drugi album “I’m a liar”, koji je sadržavao naslovnu pjesmu koja je osvojila vrh ljestvice uz popularne hitove “Voli me još ovu noč” i “Soba 23”. Glazbeni video za “Room 23” ostaje ikona, poznat po svojim vrlo senzualnim slikama. Naime, časopis “Rock” je glazbeni spot za “I’m a liar” proglasio najboljim u godini. Godine 1986. Marina Perazić odlučuje napustiti grupu i krenuti solo. Samo godinu dana kasnije, 1987., svijetu je predstavljen njezin inauguracijski album “Marina” na kojem se nalazi iznimno popularna pjesma “Kolačići”.

Po odlasku u Sjedinjene Države 1988. pjevačica je radila razne poslove poput dadilje, slastičara i blagajnika kako bi spojila kraj s krajem. Nakon burne veze s bubnjarom EKV-a, pjevačica se 1997. godine odlučila vratiti u Hrvatsku. Nakon što se 2010. preselila u Novi Sad, započela je karijeru instruktorice Zumba fitnessa. Dvije godine kasnije, uz Davora Tolju, krenula je u misiju ponovnog osvajanja publike diljem bivše Jugoslavije mnoštvom zadivljujućih nastupa i koncerata.

Tijekom 1980-ih Marina Perazić slovila je za jednu od najzanimljivijih osoba u bivšoj Jugoslaviji, no njezine su je kćeri nedvojbeno nadmašile fizičkom privlačnošću. Iako su djeca javnih osoba, Mia i Luna odlučile su živjeti u privatnosti, daleko od tuđih pogleda. Njihova ponosna majka nikad nije skrivala da su obje procvjetale u izvrsne mlade žene. Mia, starija kći, nevjerojatno sliči svojoj majci i iskoristila je priliku za osnivanje vlastitog brenda u New Yorku, te na kraju postala uspješna poduzetnica. S druge strane, Luna, mlađa kći, ima mnogo sličnosti sa svojim ocem i karijeru je nastavila kao model. Prema pisanju Blica, Marina i Firči vezu su prekinuli 1988. godine, a dvije godine nakon rođenja najmlađe kćeri 1997., Marina i njezine kćeri vratile su se u Hrvatsku.