Milena, udovica pokojnog srpskog političara Olivera Ivanovića, gostovala je u jednoj televizijskoj emisiji i ispričala kako je prvi put upoznala svog supruga. Neočekivanim spletom događaja, Milena je iznenadila javnost objavivši svoju vezu s Igorom Yurichom, osnivačem zaklade “Tijana Jurić”. Nagađa se da je njihova romansa započela prije dvije godine.

Milena Ivanović se u iskrenoj ispovijesti prisjetila svog života s pokojnim supružnikom, istaknuvši da je Olivera odmah prepoznala kao ljubav svog života. Milena, državna tajnica u Ministarstvu turizma i mladih, stekla je priznanje mještana nakon tragične smrti bivšeg supruga Olivera Ivanovića. Nakon razdoblja samoće, sreću je napokon pronašla u društvu Igora Jurića, s kojim je dugo bila u privrženoj vezi.

Tetovaže Milene Popović stalni su podsjetnik na njezinu vječnu ljubav i ne žaljenje zbog prve ljubavi. Fotografija koju je Milena Popović objavila na Instagramu izazvala je veliku pozornost obožavatelja zbog tetovaže na desnom zapešću, zbog čega je medijima otkrila njezino značenje. Otkrila je da je nakon njegove smrti njegov potpis ovjekovječila tetovažom, prenosi Blic. Iako su slova premala da bi se jasno vidjela na fotografiji, značenje je i dalje tu. Kako se bliži utorak, godišnjica Oliverove smrti, emocionalna napetost postaje neosporna. Za njih je siječanj posebno pun izazova. Dok Bogdan dodatno komplicira situaciju, oni se aktivno pripremaju za dan koji je pred nama.

 

Milena Popović je prije pet godina na svoje tijelo tetovirala potpis Olivera Ivanovića kao iskrenu počast voljenoj osobi. Milena je trenutno u sretnoj vezi s dugogodišnjim partnerom Igorom Jurićem s kojim živi zajedno već nekoliko godina. Igor je pokazao jedinstveno suosjećanje i podršku Mileni i njezinom sinu tijekom ovog izazovnog mjeseca.