Vijest o razvodu Dragane Mirković i Tonija Bijelića šokirala je cijelu javnost, te svi žele da saznaju što je više moguće informacija. Njihova djeca se nisu na početku oglašavala po ovom pitanju, ali je Manuela odlučila da prekine šutnju.

Kćerka Dragane Mirković otkrila je sve detalje o svom ocu i njihovom odnosu. Dragana Mirković posljednjih se mjeseci suočava s izazovnom fazom života, hvatajući se u koštac s posljedicama razvoda nakon 24-godišnjeg braka. No, utjehu je pronašla u zagrljaju svoje djece i ispunjenje koje nosi u svom poslu, koji je svakim danom pridonio njezinoj sreći. Za Draganu Mirković i njezinu obitelj danas je radostan dan jer slave rođendan njezine kćeri.

Razvod roditelja nedvojbeno je bio izazov za djecu poznate folk pjevačice, do te mjere da su se čak distancirali od oca i čvrsto stali uz majku. Nadalje, nedavno uklanjanje Tonijeva sina Marka s Instagrama dodatno je pojačalo nagađanja da su pjevačevi i poduzetnikovi nasljednici kivni na svog oca zbog negativnih medijskih ispisa o njemu u posljednja dva mjeseca.

Na pitanje o svojoj djeci, Dragana je izrazila zahvalnost na njihovoj stalnoj prisutnosti i nepokolebljivoj ljubavi. S ljubavlju ih je zvala “djeca”, iako su sada odrasli. Opisala ih je kao inteligentne, normalne i nevjerojatno pune podrške. Dragana najvećim uspjehom smatra to što su njezina djeca ponosna na nju. Tonijeva djeca, posebice kći Manuela, pokazala su mu nepokolebljivu podršku, što je vidljivo iz rođendanske poruke koju je poslao svojoj dragoj, a koju je ona potom podijelila sa svojim Instagram pratiteljima.

U iskrenom javnom pismu posvećenom svojoj kćeri, Toni je izrazio svoju najveću naklonost poželjevši joj sretan rođendan, nazivajući je svojom voljenom princezom. Unatoč tome što ju je otac mazio i brinuo o njoj, Manuela je ostala ponizna i skromna osoba, što je dokaz njezina karaktera čak i usprkos velikom bogatstvu. Prema Draganinim riječima, Manuela nema osjećaj za pravo i nije vođena privlačnošću prestižnih marki.

  • Dapače, Dragana je čak ponudila Manueli jednu svoju haljinu, slučajno ekskluzivniju i brendiranu, no Manuela je odbila jer se bojala da bi se mogla osramotiti pred prijateljicama. Ova anegdota služi kao dokaz Manuelinog karaktera i njezine odbojnosti prema materijalističkim tendencijama. Sve do posljednjeg dana, zajednica Dragane Mirković i Tonija Bijelića, koja je trajala nevjerojatne 24 godine, slovila je za jedan od najskladnijih brakova.

Objava njihovog razvoda došla je kao šokantno otkriće za veliku većinu Draganinih vjernih pratitelja. Rođen u Beču, u Austriji 1973. godine, Antonije Toni Bijelić brzo je postao istaknut u elitnoj poslovnoj zajednici tijekom svoje mladosti. Krenuo je na bračno putovanje i prihvatio odgovornosti autonomnog postojanja. Tijekom jedne od emisija Dragane Mirković pop menadžerica glumila je provodadžiju upoznavši Tonija s pet godina starijim pop umjetnikom.

Između njih je odmah planula iskra, a on je dao sve od sebe da dobije njezine podatke za kontakt. Ubrzo su ove dvije golupčiće bile u komunikaciji. Nakon godinu i pol dana održavanja veze na daljinu, Dragana Mirković odlučila se preseliti u Beč i živjeti s Tonijem Bijelićem.

Toni je u jednom intervjuu otkrio da je mnogo razmišljao kako bi osmislio idealnu prosidbu za Draganu, ali se mučio osmisliti scenarij koji bi zadovoljio njegove visoke standarde. Zbog toga je odustao od svih unaprijed smišljenih planova i umjesto toga spontano zaprosio Draganu dok su strpljivo čekali zeleno svjetlo na semaforu.

I sada Dragana Mirković zaigrano predlaže da muškarci zaprose žene dok je na semaforu crveno i tako onemogućuje bilo kakvu šansu za bijeg. Godine 1999. Toni Bijelić i Dragana Mirković proslavili su svoj brak 28. rujna. Njihova zajednica bila je blagoslovljena dolaskom njihova sina Marka 2000. godine, nakon čega je uslijedilo rođenje kćeri Manuele 2001. godine.

Poznati po svom izvanrednom skladu na pozornici, Toni i Dragana naširoko se smatraju parom koji predstavlja primjer jedinstva. Unatoč tome što službeno žive u Beču, brojne profesionalne obveze i razgranata mreža bliskih osoba često ih vraćaju u Beograd.

  • Nakon dvadeset godina braka, ljubav Dragane i Tonija ostaje nepokolebljiva, jer su i dalje jedno drugome oslonac. Uspješno su odgojili svoju djecu s vrijednostima skromnosti i otpornosti, osiguravajući da nemaju pravo ili da se naviknu na život u izobilju. U međuvremenu, ima slučajeva da se Toni Bijelić i dalje trudi udovoljavati supruzi, dok je Dragani Mirković za 50. rođendan poklonio potpuno novi Mercedes.

Ovo luksuzno vozilo, procijenjeno na oko 500.000 eura, sada se nalazi u njezinoj garaži uz renomirani automobil poznatog repera Kanyea Westa.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here