U devedesetima je glasoviti pjevač Igor Todorović, poznat i kao Doktor Iggy, imao utjecajnu poziciju u glazbenoj industriji i stekao pozamašno bogatstvo. No, na vrhuncu svoje slave odlučio se povući iz javnosti i sada živi povučeno, daleko od svjetla reflektora. Iako možda više nije istaknuta ličnost, nastavlja suradnju s Tanjom Banđur, svojom kreativnom partnericom zaslužnom za njihove najuspješnije radove, a povremeno svojim nastupima uljepšava pozornicu. Ipak, njegovom sadašnjem životnom stilu nedostaje raskoš u kakvom je nekoć uživao. Nedavno se iznenada pojavio na događaju na kojem je promovirala pjesmu Silvije Đogani. Unatoč tome što je jednom otkrio svoju zaradu, bezobzirno je protraćio svoje bogatstvo kockanjem.

Iako možda ima onih koji tvrde da su devedesete bile izazovno doba, ja ih osobno doživljavam kao vrhunac svog postojanja. U tom smo razdoblju moji drugovi i ja uživali u svojoj mladosti, postigli izvanredne uspjehe i upustili se u bezbrojne avanture. Naš utjecaj i popularnost bili su toliko golemi da su nas tretirali s najvećim poštovanjem kamo god bismo se odvažili. Istina, smatrali smo se bona fide slavnima. Sjećanje na gomile odanih obožavatelja koji su se redali ispred moje rezidencije, nestrpljivi da snime fotografiju sa mnom, ostaje urezano u mom umu. Bilo je to doba ispunjeno bezgraničnim ushićenjem. Posjedovao sam raskošnu jahtu, flotu luksuznih automobila i redovito sam vodio svoj tim na skijaška putovanja i egzotične odmore. S nepunih 25 godina sam samo od nastupa zarađivao vrtoglavih 40.000 maraka mjesečno. Nadalje, moja prva dva albuma prikupila su nevjerojatnu svotu od 2 milijuna maraka, bogatstvo koje bi u današnjoj valuti vrijedilo i više. Da mi je netko udijelio pameti da svoju zaradu pametno uložim, sada bih bio ponosni vlasnik ni manje ni više nego dvadesetak nekretnina u Beogradu.

Igor se u ispovijesti osvrnuo na svoju mladenačku ambiciju, gdje je vjerovao da je nebo jedina granica njegovih snova. Govorio je o skromnom podrijetlu svoje obitelji, koja nikada nije stajala na putu njegovim težnjama. Jedna od njegovih želja bila je posjedovati jahtu od osam metara koja je trošila 70 litara benzina na sat i ostvarivala dnevni prihod od tisuću maraka. Iako je cijelu sezonu proveo na obali, mukotrpnim radom i zalaganjem na domaćem i inozemnom planu uspio je uštedjeti 30.000 maraka. Međutim, priznao je da su se ta iskustva odvijala brzo i snažno, što je za njega predstavljalo izazov jer je prirodno imao tiho i skromno držanje.

U partnerstvu s bliskim suputnikom, vodi privatno poduzeće, vodeći skroman način života koji daje prioritet osnovnim potrebama i ljubavi prema skijanju. Prepoznajući da nije moguće oslanjati se samo na glazbu za financijsku stabilnost, on također preuzima razne sporedne nastupe. Jedan od tih pothvata uključuje zajedničko vođenje nogometne akademije, koju je uspješno završio i diplomirao 2002. Osim toga, posjeduje vješte vještine u rekreativnom nogometu i pokazuje iznimnu vještinu u upravljanju svojim odgovornostima. Razborit je u svojim navikama trošenja i shvaća važnost štednje novca, što mu omogućuje održavanje ugodnog životnog standarda. Unatoč mogućnosti veće zarade u sferi narodne glazbe, ostaje zadovoljan trenutnim okolnostima i nema namjeru prijeći u taj žanr, kako je svojedobno rekao.