Nakon 22 godine ljubavi modna dizajnerica Melina Džinović i pjevač Haris Džinović odlučili su raskinuti brak. Par se vjenčao 2014. godine i blagoslovljeni su s dvoje djece, kćeri po imenu Gina i sina po imenu Kan. Svima je šok da je braku došao kraj, pogotovo s obzirom na to da modna dizajnerica neprestano hvali svog uskoro bivšeg supruga. Otvoreno je priznala da je ona odgovorna za ljubomorne ispade.

Tijekom prve tri godine našeg braka, duboko žalim zbog svog ponašanja jer sam pokazivao osobine slične onima pravog psihopata. Podvrgnuo sam ga invazivnom ispitivanju pregledavajući njegove telefone i izvode kreditnih kartica, i postavljao bih vješto varljiva pitanja koja je on smatrao zabavnima, cijelo vrijeme vjerujući da sam izuzetno lukav.

U nedavnom intervjuu za naš magazin Melina je izrazila uvjerenje da je takvo ponašanje ponižavajuće za ženu. No, nakon što ga tri godine nije uhvatila u prevari, donijela je odluku prestati s tim i otkrila da je njezina ljubomora splasnula. Također je naglasila da joj je pjevač bio ogromna podrška u svakom aspektu života. Dizajnerica je priznala da joj je Haris najveći izvor podrške, neprestano je tjera da bude bolja u svakom aspektu života bez da je opterećuje. Izrazila je svoju zahvalnost na njegovom vodstvu, jer uvijek traži njegov savjet o svemu.

Moj život je bio isključivo usmjeren na školu, izlete i ispite sve dok mi se putevi nisu ukrstili s Harijem. Duboko sam cijenio obiteljska okupljanja, zadivljujuće filmove i zadivljujuću književnost. Međutim, sve se promijenilo kada sam napunila dvadeset dvije godine i ušla u brak s Harijem, postavši na kraju majka našoj djeci. U svom sadašnjem postojanju uživam u slobodi življenja bez ograničenja. Često se savjetujem s Harryjem o raznim stvarima, uključujući moju sposobnost da izađem vani, što on smatra zabavnim.

Život koji vodim izravan je rezultat njegovog truda i doista je ostvarenje sna, kako kaže osoba koja stoji iza stvaranja “Storyja”. Unatoč obilju naslova vezanih uz razvod, niti jedna uključena strana nije dala konačno objašnjenje uzroka njihovog rastanka. Trenutačno medijsko izvještavanje ostaje neutemeljeno i nastavlja se temeljiti isključivo na javnim špekulacijama i nagađanjima.