Dolazak djeteta na svijet označava uzbudljivu novu fazu u životima Ognjena Amidžića i njegove supruge Mine. Iako će ovo biti Minin prvi pohod u roditeljstvo, Ognjen već ima sina Matiju iz prethodne zajednice s Danijelom Dimitrovskom. Matija ima skladan odnos s očevom sadašnjom suprugom i željno iščekuje dolazak novog člana njihove obitelji.

Domaćini su puni iščekivanja jer željno očekuju skori dolazak bebe. Njihovo uzbuđenje zbog nadolazećeg dodatka je opipljivo. Jasno je da se očeva posvećenost svojoj voljenoj Mini proteže i na to da se za nju brine i podržava tijekom cijele trudnoće. Možemo biti sigurni da će on biti uz nju u rađaonici, ne ostavljajući mjesta sumnji.

Iako Ognjen proživljava brojne radosne i ugodne trenutke u svom životu, postoji dodatna želja za kojom žudi. Unatoč zaraznom optimizmu i raspoloženju Ognjena Amidžića, njegovo sveukupno fizičko stanje nije optimalno. Opterećenost stresom na poslu snažno je utjecala na cjelokupno zdravstveno stanje Ognjena Amidžića, što je rezultiralo fizičkim i psihičkim umorom, kao i stalnom borbom protiv tjeskobe.

Kako je vrijeme prolazilo, kombinirani utjecaj ovih elemenata počeo je negativno utjecati na njegov probavni sustav, što je rezultiralo potrebom za sedativima koje su propisali medicinski stručnjaci. – Iako nastojim zadržati staloženo ponašanje, moram priznati da je moj osjećaj sebe trenutno nesiguran. U duhu potpune transparentnosti, trenutno sam na liječenju uz propisane lijekove.

Čini se da je glavni učinak ove supstance usmjeren na moj probavni sustav, posebno na prikrivenu nelagodu uzrokovanu mojim brojnim obavezama i stresovima. Prožimajući osjećaj iščekivanja i dužnosti nadvija se nada mnom, inzistirajući da se svaki zadatak izvrši. Uz pomno organiziran raspored, svladavam poteškoće života s inzulinskom rezistencijom, medicinski priznatim stanjem s kojim se marljivo nosim.