Opšte je poznato da je folk pjevačica Ceca Ražnatović jako vezana za svoju sestru Lidiju koja joj je najveći oslonac i podrška u životu. Donedavno je Lidija sa porodicom živjela u Cecinoj vili a sada su se preselili u vlastitu. Ceca je otvoreno izrazila neizmjernu sreću kada je njena sestra Lidija dočekala kćer Helenu kao novu generaciju.Među četvero djece Lidije Ocokoljić, njezina kći je najstarija i jedina djevojčica, zbog čega zauzima cijenjeno mjesto u srcima i majke i oca.

U ovom trenutku, Helena je na pragu svojih dvadesetih, posjeduje i ljepotu i mladost. S visinom od 180 centimetara, vitkom tjelesnom građom i istančanim crtama lica posjeduje idealne kvalitete manekena. No, čini se da će se odlučiti za put sličan onom svoje tete i sestre Anastasije.

Naime, posjeduje veliki talent i trenutno je upisana u glazbenu školu. Upravo je tijekom gostovanja u “Ceca Showu” otvoreno izrazila želju da se bavi glazbom.

  • Moji će se budući napori vrtjeti oko glazbe. Jedina neizvjesnost leži u načinu na koji ću izraziti svoju strast – bilo kroz pohađanje glazbene škole, eventualno osnivanje vlastite, ili bavljenje karijerom pjevanja. Kako nastavljam sazrijevati, moja želja da pjevam i dokumentiram svoje nastupe postaje sve jača i jača…

Predan sam osobnom rastu u svakom aspektu svog života. Helena je otvoreno izrazila svoju želju da se bavi komercijalnom glazbom, inspiriranom umjetnicima poput Anastasije i Cece. Njezina majka i teta pružaju joj nepokolebljivu podršku u potrazi za ovom strašću.

 

Gotovo dva desetljeća Lidija je u bračnoj zajednici s Predragom Ocokoljićem, umirovljenim nogometašem. Zajedno su odgojili četvero djece, a trenutno žive u luksuznoj vili u Ljutice Bogdana. U emisiji “Ceca Show” na Blic TV-u, koja se emitira svakog petka u 22 sata, Ceca je dala zapaženu objavu – cijela obitelj se uskoro seli. Tijekom preseljenja, moja će sestra ostati u neposrednoj blizini.

Anastasija namjerava da živi u Španjolskoj, dok je Veljko smješten u Titelu. Međutim, bez obzira na okolnosti, moja sestra, sin i šogorica stalno su dostupni i podržavaju me. Oni su uvijek prisutni kad god ih trebam, stoje uz mene. Ceca je te osjećaje podijelila u emisiji “Ceca Show”.

Smješteni na mirnoj lokaciji, posjeduju divnu terasu ukrašenu bujnom zelenom travom, savršenu za opuštanje i opuštanje. Tijekom izgradnje kuće stanovali su u iznajmljenoj kući. Zanimljivo je da je njihovo privremeno boravište bilo smješteno na drugom kraju, potpuno osamljeno, s mirnom šumom odmah iza imanja.

 

  • Jedini zvuk koji je prožimao zrak bio je melodičan cvrkut ptica. Nakon preseljenja u svoje trenutno prebivalište u mjesecu srpnju, isprva ih je uznemirila neprestana buka motocikala koji su kružili cijelu noć, svirajući njihove omiljene pjesme. To ih je dovelo do ludila! Izražavajući zabrinutost Željku, Ceca je sumnjala u svoju sposobnost privikavanja na novu sredinu.

No, Željko ju je uvjeravao: “Prilagodit ćeš se u svoje vrijeme!” Zanimljivo, sada je nesvjesna bilo kakve vanjske buke. Kad legne na spavanje, osjeća se kao da je prenijeta na najmirnije i najmirnije mjesto koje možete zamisliti, gdje vlada mir, što potvrđuje i sama Ceca.Omiljena pjevačica otvoreno je izrazila svoju želju za mirom i otkrila da istu potrebu ima i njezina sestra.

Smatram to sasvim uobičajenim, ali svejedno uživam u tome. U onim trenucima kada Lidija i ja razgovaramo, kada su se svi razišli da obave svoje obaveze, a kuća obavijena tišinom i spokojem, zastanemo na trenutak. U tim trenucima nalazimo utjehu i izražavamo svoju zahvalnost za tako miran život. Ceca dijeli moju želju za spokojem, a i ona priznaje blagoslove koje to donosi.

Valja napomenuti da Lidija Ocokoljić ima presudnu ulogu kao glavna zagovornica svoje sestre. Iako možda nije prisutna u javnosti, ona je pokretačka snaga Cecinih postignuća i služi kao njezina osoba od povjerenja. To je navelo mnoge da je nazivaju nevidljivom silom koja stoji iza Cecinog uspjeha, bez koje Ceca ne bi bila ikonska figura kakva je danas.

Ceca je izjavila da joj je sestra, koja joj je i anđeo čuvar i pouzdana družica, nepokolebljivi oslonac u svakom aspektu života. Opće je poznato da njezina sestra iskreno brine za nju i da je stalno bila uz nju, pružajući joj smjernice i pomoć u osobnim i profesionalnim nastojanjima.

  • No, njezina je sestra oduvijek preferirala privatnost i nikada nije tražila pozornost u javnoj sferi, što se razlikovalo od Cecine vlastite sklonosti javnoj prisutnosti. Ceca je priznala kako uživa i ispunjava se trenutnim nastojanjima, koja su u skladu s njezinim težnjama iz mladosti.Unatoč glazbenom talentu, nikada nije imala sklonosti baviti se pjevanjem.